Λεβαδειακός - Μακεδονικός Φωτογραφία: Intime

Μακεδονικός

Λεωνιδόπουλος για την φάση του πέναλτι: «Η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπό μου»

16.02.24 | 15:55

Ο Νάσος Λεωνιδόπουλος του Μακεδονικού, ήταν το πρόσωπο του αγώνα, στο επεισοδιακό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα ο διαιτητής θεώρησε πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του στις καθυστερήσεις του ματς και υπέδειξε πέναλτι με το οποίο πήρε τη νίκη η ομάδα της Βοιωτίας.

Ο Λεωνιδόπουλος μίλησε για την επίμαχη φάση στο «Metropolis 95.5», τονίζοντας πως η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι του, αλλά δεν άξιζε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή, μιας και στην Super League 2 δεν υπάρχει VAR, για να γίνει επανέλεγχος της φάσης.

Αναλυτικά το σχόλιό του για την επίμαχη φάση

«Η σύνδεση έπεσε στο κανάλι που έδειχνε το ματς, το Action 24, οπότε το βίντεο που έχουμε δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, αλλά όλοι μπορούν να διακρίνουν ότι η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο μου. Μάλιστα προσπάθησα να βάλω τα χέρια πίσω μου. Ο διαιτητής θεώρησε ότι βρήκε στο χέρι μου και έδωσε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού. Δεν πήγα στον διαιτητή. Θεώρησα ότι δεν θα αλλάξει κάτι γιατί η Super League 2 δεν έχει VAR. Είχα και μία πικρία. Ήταν κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε, ήταν κρίμα και για τον Λεβαδειακό. Έχει αξιόλογους παίκτες, αν όχι τους καλύτερους στην κατηγορία και ήταν κρίμα για την εικόνα του. Εγώ πήγα μετά το ματς πικραμένος κατευθείαν στα αποδυτήρια. Θεώρησα ότι ήταν περιττό να ζητήσουμε εξηγήσεις. Δεν πήραμε κανέναν βαθμό και, απλά, συνεχίζουμε».

Η δύσκολη συνέχεια

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια του Μακεδονικού, ο Λεωνιδόπουλος ανέφερε πως: «Οι βλέψεις της ομάδας είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Έχουμε μπροστά μας τέσσερα δύσκολα ματς για την κανονική διάρκεια. Τώρα το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου και μετά άλλα τρία και θέλουμε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Στα πλέι οφ θα μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα».