Φωτογραφία: Intime

Παναθηναϊκός

Φρεσκάρισμα από Τερίμ – Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Λαμία

16.02.24 | 20:47

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει… χωρίς ανάσα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας τη Λαμία το Σάββατο (20.30, 17/2) στην κατάμεστη Λεωφόρο και έχοντας, φυσικά, ως μοναδικό του στόχο τη νέα νίκη.

Με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται σήμερα χωρίς νεότερα προβλήματα και τον Φατίχ Τερίμ να αφήνει εκτός τον Τσέριν για λόγους ξεκούρασης, το «τριφύλλι» αναμένεται να παραταχθεί στην αναμέτρηση με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του.

Μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη η ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα κρίνεται αναγκαίο.

Ο Τούρκος προπονητής θα «κατεβάσει» την ομάδα του με επικρατέστερο τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια (όπως και στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό), ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό το αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Ούγκο και Ακαϊντίν. Φαβορί για τη δεξιά πλευρά είναι ο Βαγιαννίδης και για την αριστερή ο Χουάνκαρ.

Ο Ζέκα και ο Ρούμπεν διεκδικούν μια θέση στο «6», με τους Μπερνάρ και Βιλένα να παίζουν ως κεντρικοί χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ξανά ο Σπόραρ και ανοικτές είναι οι δύο θέσεις των εξτρέμ.

Το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός ο Παλάσιος, προκειμένου να πάρει ανάσες και να τον αντικαταστήσει ο Μαντσίνι, ενώ για το αριστερό άκρο της επίθεσης διεκδικούν τη θέση οι Βέρμπιτς και Αϊτόρ.