ΕΠΣΜ: H νέα προπονητική «στέγη» του Σταύρου Βαγγελόπουλου Φωτογραφία: Ομόνοια Σίνδου 1930 (Facebook)

Τοπικά

ΕΠΣΜ: H νέα προπονητική «στέγη» του Σταύρου Βαγγελόπουλου

18.02.24 | 18:10

«Άρωμα» Γ’ Εθνικής αποκτά η τεχνική ηγεσία του Αξιού Ανατολικού, που έδωσε το χρίσμα στον Σταύρο Βαγγελόπουλο.

Ο 44χρονος Χαλαστρινός τεχνικός, με σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής (Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς, Καβάλα, Αστέρας Τρίπολης, Χανιά, Αγροτικός Αστέρας, Πανθρακικός κ.α.), διαδέχεται στους «πράσινους» της ΕΠΣΜ τους Δημητριάδη και Αραμπατζούδη, που παραμένουν στην οικογένεια του Αξιού, με ρόλο στις ακαδημίες.

Υπενθυμίζεται ότι προπονητικά ο Βαγγελόπουλος έχει εργαστεί στη Γ’ Εθνική με τον Ολυμπιακό Κυμίνων, ενώ μεταξύ άλλων θήτευσε και σε Ομόνοια Σίνδου και ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.

Η ενημέρωση του Αξιού Ανατολικού αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Αξιού Ανατολικού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή Σταύρο Βαγγελόπουλο με την ευχή να είναι γερός και η παρουσία του να συνοδευτεί από πάρα πολλά επιτυχημένα αποτελέσματα!

Παράλληλα ευχαριστεί τους κυρίους Δημητριάδη και Αραμπατζούδη για την προσφορά τους στην πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα καθώς θα συνεχίσουν στην Ακαδημία του Αξιού ως τεχνικός διευθυντής ο κ. Δημητριάδης και προπονητής της Κ10 ο κ. Αραμπατζούδης αντίστοιχα.

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να αισθάνεται σίγουρος πως όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται για το καλό της ομάδας αποκλειστικά και τους καλεί να συμπαρασταθούν στην καινούρια προσπάθεια όπως έκαναν από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και να περιβάλλουν με ζεστασιά κι εμπιστοσύνη τον νέο μας προπονητή! Σιδεροκέφαλος coach!».