INTIME

Πανσερραϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός 0-2: «Καθάρισε» μέσα σε ένα πεντάλεπτο ο Μπετανκόρ

20.01.24 | 20:57

Ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» στα Ιωάννινα επί ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπετανκόρ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των Σερραίων σε διάστημα πέντε λεπτών.

Κυριαρχία του Πανσερραϊκού στο πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια με επτά τελικές, εκ των οποίων οι πέντε ήταν στην εστία έναντι δύο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα, με τον Στάικο να κάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ο Κλέιμαν έπεσε στη σωστή γωνία, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μπετανκόρ πήρε το «ριμπάουντ» για το 0-1.

Μετά από πέντε λεπτά ο Ισπανός σκόραρε για δεύτερη φορά εκμεταλλευόμενος την έξοδο του Κλέιμαν. Τον πέρασε και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-2.

Ανούσια υπεροχή ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο μισό

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, πίεσαν κι έφτασαν κοντά στο γκολ, με αποκορύφωμα τη διπλή ευκαιρία στο 49′. Ο Χόβαν απέκρουσε το σουτ του Κόντε, στην επαναφορά ο Τζίμας σούταρε, αλλά ο Δεληγιαννίδης δεν άφησε την μπάλα να περάσει την γραμμή.

Στο 79′ η ομάδα των Ιωαννίνων απείλησε ξανά, με τον Εραμούσπε να βρίσκει τον Μπάλαν με το σουτ του δεύτερου μέσα από την περιοχή να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Χόβαν.

ΠΑΣ Γιάννινα- Πανσερραϊκός 0-2

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (61′ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (61′ Ριένστρα), Τζίνο, Λεό (46′ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82′ Έφορντ), Κόντε (61′ Μπάλαν).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (90′ Μούργος), Ουάρντα (90′ Πεταυράκης), Ντάνκερλουι (81′ Οικονόμου), Μπετανκόρ (71′ Άλεξιτς).