Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (15:30, CS1): Ο θάνατός σου, η ζωή μου Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (15:30, CΟSMOTE SPORT1): Ο… θάνατός σου, η ζωή μου

18.02.24 | 08:47

Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (15:30, CS1) για την 23η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες «καίγονται» για το τρίποντο που θα τις φέρει πιο κοντά στη σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση με 17 βαθμούς, ενώ από την άλλη οι Ηπειρώτες είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δύο «μονομάχοι» είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 1-1 στους «Ζωσιμάδες» για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Να… ρεφάρουν από τη «λευκή» ισοπαλία με την Κηφισιά

Ο Βόλος προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Κηφισιάς και με τη βοήθεια του κόσμου του θέλει να πάρει το τρίποντο που θα του δώσει… βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας της κανονικής διάρκειας και των play outs.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ανακοινώσει αποστολή, θέλοντας έτσι να κρατήσουν κρυφά τα χαρτιά τους για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες στο Πανθεσσαλικό.

Πάνοπλος για το τρίποντο σωτηρίας ο ΠΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική «έκλεψαν» τον βαθμό από τον Άρη μετά το 0-0 στους «Ζωσιμάδες» και κοιτούν αρκετά θετικά το μέλλον.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League και παράλληλα θα του δώσει και την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται για τη μάχη που δίνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο

Νάγκι, Βρακάς, Σούλης, Σόρια, Κιάκος, Τσαούσης, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιιος, Τζίνο, Λιάσος, Ντεμίρ, Ριένστρα, Ροζάλες, Ροσέρο, Τούτου, Τζίμας, Λεό, Παμλίδης, Μπάλαν, Κόντε.