Την αδηφάγα σχέση του με τα δίχτυα συνεχίζει ο Λορέν Μορόν Φωτογραφία: Ιntime

Άρης

Άρης: Ο «killer» Μορόν, η πρώτη θέση και το ρεκόρ

18.02.24 | 15:14

Την αδηφάγα σχέση του με τα δίχτυα συνεχίζει ο Λορέν Μορόν, ο οποίος χάρη στο τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε τα 12 στη φετινή Super League και είναι μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ.

Ο Μορόν όμως δεν κυνηγάει μόνο την πρωτιά στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά έχει βάλει στο… μάτι και την επίδοση του Χαβιέρ Κάμπορα (13 γκολ), η οποία παραμένει η κορυφαία του Άρη σε βάθος 15ετίας.

Ο Ισπανός απέχει μόλις δύο γκολ από το να γράψει ιστορία ξεπερνώντας τον Αργεντίνο, ενώ με το τέρμα που πέτυχε στο Περιστέρι έπιασε στη λίστα των σκόρερ για τους «κίτρινους» τον Ντεμπά Νίρεν ο οποίος είχε βάλει 12 γκολ τη σεζόν 2002-2003 σε σύνολο 22 αγώνων.

Ο Μορόν στο τέλος του πρώτου γύρου μέτρησε επτά τέρματα, ενώ κάποια από αυτά ήταν αρκετά καθοριστικά, όπως εκείνο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στον δεύτερο γύρο ο Ισπανός συνεχίζει το… κρεσέντο του πετυχαίνοντας μέχρι στιγμής αλλά πέντε τέρματα, ενώ σκόραρε και στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (1-1), όπου οι «κίτρινοι» πήραν την πρόκριση στα πέναλτι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα ματς που έχει σκοράρει είναι απέναντι στους: ΟΦΗ (1) Αστέρα Τρίπολης (1), Παναιτωλικό (2), Κηφισιά (1) Βόλο (1), Παναθηναϊκό (1), Λαμία (2), Αστέρα Τρίπολης (1 για τον δεύτερο γύρο της Λιγκας) Πανσερραϊκό (1) και Ατρόμητο (1).