Φωτογραφία: Intime

Παναθηναϊκός

Ο «non stop» Γερεμέγεφ σπάει όλα τα «κοντέρ»

18.02.24 | 15:10

Γράφει: Νίκος Παγκάκης

Ο Παναθηναϊκός σκόνταψε κόντρα στη Λαμία, o Γερεμέγεφ όμως συνεχίζει να… τρέχει στο σκοράρισμα. Μόνο από τον πάγκο δεν σκοράρει ο φορ των «πράσινων» και τα στατιστικά του είναι πραγματικά διαστημικά.

Ο «killer» των «πράσινων» πέρασε στην επανάληψη στη θέση του Βιλένα. Και με το μαγικό του… ραβδί, χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά για να σκοράρει κάνοντας πάλι το θαύμα του. Ήταν το 7ό γκολ φέτος με το «τριφύλλι».

Ο Σουηδός άσος γράφει ιστορία. Σε 325 λεπτά συμμετοχής – δηλαδή πιο αναλυτικά σε 10 ματς – ο Γέρε «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα σε 7 περιπτώσεις, έχοντας άκουσον άκουσον, μόλις 14 τελικές. Προσέξτε τώρα, το απίθανο στατιστικό, οι 10 τελικές βρήκαν στόχο. Βρίσκει δηλαδή δίχτυα ανά 32,5 λεπτά. Ο Γερεμέγεφ είναι πολύ απλά σε απίθανη κατάσταση.

Για να το δούμε σφαιρικά… ο Σπόραρ έχει 16 ματς 6 γκολ, 1 ασίστ στο πρωτάθλημα. Έχει 11 σύνολικα με το Κύπελλο. Ο τραυματίας Ιωαννίδης έχει καταγράψει 17 ματς στο πρωτάθλημα, έχει αρκετές ασίστ, τέσσερις και 8 τέρματα. Σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σκόραρε ήδη 16 γκολ! Για τον Γερεμέγιεφ τα είπαμε παραπάνω.

Σε ότι αφορά στο χρόνο συμμετοχής όμως και αποτελεσματικότητας, η διαφορά είναι εκπληκτική. Ο Σπόραρ έχει παίξει 1463 λεπτά. Ο «Φωτάρας» 1924 λεπτά. Και ο Γερεμέγεφ σε μόλις 325 λεπτά έχει κάνει πράγματα και θαύματα!

Πάντα βέβαια πρέπει να συνυπολογίζουμε και την Επι δραστικότητα κάθε παίκτη στην ομάδα του «τριφυλλιού»! Αναφορικά με τον τρόπο ανάπτυξης και στυλ παιχνιδιού