Πανσερραϊκός: Ευχαριστήριο σε ΟΦΗ για την προπόνηση στο «Βαρδινογιάννειο» - Η 22μελής αποστολή Φωτογραφία: INTIME

Πανσερραϊκός

Πανσερραϊκός: Το ευχαριστώ σε ΟΦΗ – Η 22μελής αποστολή

18.02.24 | 20:46

Με μία τελευταία προπόνηση (18/2) στο Ηράκλειο και στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο», ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα (19/2, 17.30) με τον ΟΦΗ.

Τα «λιοντάρια» με ανακοίνωση ευχαριστούν τους Κρητικούς για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών τους για να προπονηθούν: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ για τη φιλοξενία και την παραχώρηση γηπέδου για την διεξαγωγή της προπόνησης της ομάδας μας κατά τη διαμονή της στο Ηράκλειο».

Οι «εκλεκτοί» του Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει επάνοδο στις νίκες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ επέλεξε 22 παίκτες για την αποστολή.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού βρίσκονται οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσομπανίδης (τερματοφύλακες), Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκος, Σοφιανός, Μούργος, Ματίας Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός, Διαμαντής, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.


Ποιοι «κόπηκαν»

Εκτός από τον τραυματία Χέφτε Μπετανκόρ, εκτός για τους «ερυθρόλευκους» έμειναν οι Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.