Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς πανηγυρίζει το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ Φωτογραφία: Eurokinissi

ΑΕΚ

Πρώτο γκολ του Λιούμπισιτς και… τριπλή αποθέωση

18.02.24 | 21:28

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα με 3-0 την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Λιβάι Γκαρσία και τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Ο Κροάτης «συστήθηκε» στον κόσμο της Ένωσης ως παίκτης της, ενώ κατάφερε να σημειώσει και το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα, καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολόπουλου στο 90ο λεπτό του αγώνα, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Κροάτης πανηγύρισε με την ψυχή του το γκολ που σημείωσε, καθώς αποτελεί και για εκείνον μια προσωπική δικαίωση. Άλλωστε, για να γίνει πραγματικότητα η μεταγραφή του στον «δικέφαλο», είχε φροντίσει να δείξει τη μεγάλη του επιθυμία στη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η μεγάλη επιθυμία του Λιούμπισιτς να φορέσει τα χρώματα της ΑΕΚ, ήταν κάτι που εκτίμησε πολύ ο κόσμος της ομάδας. Αυτό φάνηκε και με τον τρόπο που υποδέχθηκε τον παίκτη στο πρώτο παιχνίδι -μετά από δύο και πλέον μήνες- στο οποίο επιτρεπόταν η παρουσία θεατών στην «OPAP Arena».

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποθεώθηκε τρεις φορές από τους οπαδούς της Ένωσης. Μια την πρώτη φορά που σηκώθηκε για προθέρμανση, μια όταν μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 70′ αντί του Γενς Γιόνσον και η τρίτη όταν σκόραρε.

Σίγουρα ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνει… ντεμπούτο μπροστά στον κόσμο της νέας του ομάδας (πρώτη φορά είχε παίξει για λογαριασμό της ΑΕΚ στο προ δύο εβδομάδων ματς με τον Αστέρα Τρίπολης).