Τρίκαλα: «Δημόσια συγνώμη και αυτοκριτική από τους παίκτες» Φωτογραφία: Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα (Facebook)

Β Όμιλος

Δημόσια συγνώμη από τους παίκτες των Τρικάλων

18.02.24 | 20:26

Με ανάρτηση στα social media, ο ΑΟ Τρίκαλα δημοσιεύει ανακοίνωση των παικτών που ζητούν συγνώμη για τη σημερινή (18/2) ήττα στην Κέρκυρα με 3-0 από τον Αστέρα Πετριτή, από κόσμο και διοίκηση, τονίζοντας οτι δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, στάδιο και κείμενο

Αναλυτικά η επίσημη θέση από τους παίκτες των Θεσσαλών:

«Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη από την διοίκηση της ομάδας και τον φίλαθλο κόσμο, για τις άσχημες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών.

Οφείλουμε να σηκώσουμε το βάρος της φανέλας, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να φανούμε αντάξιοι του ονόματος του ΑΟ Τρίκαλα.

Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε για ποιον σύλλογο αγωνιζόμαστε. Δεν αποτελεί καμία δικαιολογία ή ελαφρυντικό το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν γίνεται κάτι διαφορετικό στη δομή και τους στόχους της ομάδας μας.

Ξέρουμε ότι φοράμε μία ιστορική φανέλα, γνωρίζουμε ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τα πάντα για να αντιστρέψουμε το κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα».