Ορέστης Ορεστιάδας για το 6-1 στη Χρυσούπολη: «Να απολογηθούμε και να ζητήσουμε συγνώμη» Φωτογραφία: Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας (Facebook)

Α Όμιλος

Συγγνώμη από τον Ορέστη Ορεστιάδας στους οπαδούς του για το 6-1 στη Χρυσούπολη

18.02.24 | 22:17

Εκτός από τα Τρίκαλα, συγνώμη από τους φιλάθλους του ζήτησε και ο Ορέστης Ορεστιάδας, μετά τη σημερινή (18/2) συντριβή με 6-1 στην έδρα του δεύτερου Νέστου Χρυσούπολης.

Σκορ που αποτελεί και τη πιο βαριά ήττα της σεζόν για την ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη.

Το… απολογητικό μήνυμα του Ορέστη Ορεστιάδας:

«Η πιο βαριά ήττα για την φετινή σεζόν σημειώθηκε στο σημερινό παιχνίδι όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί.

Το παιχνίδι είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο με δύο πέναλτι (το δεύτερο σήκωσε έντονες διαμαρτυρίες) και δύο γκολ σε κανονική ροή αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και κατάφερε να μειώσει στο 53′ με δυνατό σουτ του Ηλίας Οτέμπερης που προήλθε μετά από συνεργασία των Κούρτογλου και Ανδρεάδη.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Μαδένης, Λογαράς, Γκιντίδης, Ασπιώτης, Λιάνας, Τσιεγγελίδης (45 Δημητριάδης), Οτέμπερης, Σταματόπουλος, Ανδρεάδης, Αντωνόπουλος (45′ Κούρτογλου), Πασχαλίδης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου εντός έδρας εναντίον του πρωτοπόρου ΑΟ Καβάλας.

Η παρουσία σας για ακόμη μία φορά επιβάλλεται να είναι δυναμική.

Το τέλος της αγωνιστικής βρίσκει την ομάδα μας στην 6η θέση με 39 βαθμούς.

Τέλος θα θέλαμε να απολογηθουμε και να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους και τις φίλες της ομάδας μας.

Συνεχίζουμε δυνατά!».