Οι Κρητικοι υποδέχονται την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία (17:30) Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΟΦΗ-Πανσερραϊκός (17:30, COSMOTE SPORT1): Ξεκίνημα για Δέλλα – Ψάχνουν νίκη οι Σερραίοι

19.02.24 | 08:25

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην Κρήτη, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League (17:30, CosmoteSport 1), εκεί όπου ο Τραϊανός Δέλλας θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μιχάλης Ματσούκας με βοηθούς του, τους Τζιουβάρα και Μπαλιάκα.

Πρώτη για Δέλλα

Ιδιαίτερη ήταν εβδομάδα η προηγούμενη εβδομάδα που κύλησε για τον ΟΦΗ. Ύστερα από την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό ο Πέπε Μελ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο, με τον Τραϊανό Δέλλα να τον διαδέχεται.

Στη σημερινή αναμέτρηση ο 48χρονος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μεγιάδο, τον τραυματία Μπρεσάν, ενώ εκτός έμειναν και οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Αδαμάκης, Θεοδοσουλάκης και Σημαντηράκης.

Φωτογραφία: Intime

Ζητείται αντίδραση από την ομάδα του Γκαρσία

Από την άλλη πλευρά, οι Σερραίοι είναι σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση, αφού βρίσκονται στην 8η θέση με 23 πόντους έχοντας, όμως, τεθεί νοκ άουτ από τη διεκδίκηση της έκτης θέσης που οδηγεί στα playoffs.

Στα αγωνιστικά ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε εκτός τον τραυματία, Χεφτε Μπετανκόρ, ενώ οι Κώστας Πηλέας και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν στο ματς απέναντι στον ΟΦΗ.