Φινάλε στην Super League 2 σε Α και Β όμιλο με δύο αναμετρήσεις Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Super League 2: Δοκιμασία για Ολυμπιακό Β’ κόντρα στο Αιγάλεω – Να συνεχίσει τις νίκες θέλει ο Ηρακλής

19.02.24 | 09:35

O Ολυμπιακός Β’ αντιμετωπίζει το Αιγάλεω (16:00/ Action 24) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Super League 2 και θέλει να συνεχίσει τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχει το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη θα παραταχθεί με απουσίες απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Θεολόγου, Δημητριάδης, Ραμίρεζ, Μπλάκσον, Ευαγγέλου και οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Ναζίμ και Κατσιμήτρος

Κρίσιμο ματς στη Δράμα

Τον Ηρακλή θα αντιμετωπίσει στις 15.00 στο γήπεδο της Δόξας Δράμας ο Καμπανιακός στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Superleague 2.

Φωτογραφία: Intime

Ο τυπικά γηπεδούχος Ηρακλής βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς έχοντας απολογισμό έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες.

Από την άλλη οι «κόκκινοι» μετά και το πρώτο ισόπαλο παιχνίδι τους για φέτος την Τετάρτη με την ΑΕΚ Β’, έχουν φτάσει τους 16 βαθμούς με πέντε νίκες, μια ισοπαλία και δώδεκα ήττες.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Αμανατίδης συνεχίζει να μην μπορεί να υπολογίζει τον Άγγελο Παπαστεριανό ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του στο γαστροκνήμιο αλλά έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ στη διάθεσή του.