STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Super League: Το πρόγραμμα του Big-4 μέχρι το φινάλε και ο ρυθμιστής Άρης

19.02.24 | 12:51

Η Super League μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Όπως την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος, τέσσερις ομάδες είναι στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μονομαχούν για την κορυφή.

Το τεράστιο διπλό του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ ξεχώρισε στην 23η στροφή, με τον Παναθηναϊκό να στραβοπατάει στη Λεωφόρο κόντρα στη Λαμία και την ΑΕΚ να μην έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στην Κηφισιά περνώντας μόνη πρώτη.

Ακολουθούν από πίσω της ο Δικέφαλος του Βορρά και ο Παναθηναϊκός με 51 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός έχοντας 47 β.. Το σίγουρο είναι ότι η έκβαση του τίτλου θα κριθεί στα playoffs.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ

Ιδανική επιστροφή στην κατάμεστη OPAP Arena μετά από 76 μέρες (λόγω των μέτρων) πραγματοποίησε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 3-0 της Κηφισιάς με τον Λιβάι να σημειώνει ακόμα δύο γκολ.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα ξεκινήσει αυτή την τριάδα αγώνων με την έξοδο στη Λαμία που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Για την Ένωση ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θα κλείσει την κανονική διάρκεια τους πρωταθλήματος, με το δύσκολο ματς στο στο Βικελίδης κόντρα στον Άρη.

Φωτογραφία: Intime

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ

24/02 19:30 Λαμία (εκτός)

28/02 19:00 ΠΑΣ Γιάννινα (εντός)

03/03 19:30 Άρης (εκτός)

Απαντήσεις μέσω Κυπέλλου ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-4 από τον Ολυμπιακό, για την 23η αγωνιστική της Super League, σε μια πολύ δύσκολη βραδιά γενικά για τον οργανισμό και την Τούμπα.

Αυτό που δεν έχουν όμως οι «ασπρόμαυροι» είναι περιθώρια για να σκεφτούν ότι έγινε με τον Ολυμπιακό. Το βράδυ της Τετάρτης κρίνεται ένας από τους στόχους της σεζόν, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ασπρόμαυροι» στο πρωτάθλημα θα πάνε στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση στις Σέρρες, με το πρόγραμμα του Δικεφάλου του Βορρά να κλείνει στη Λαμία.

Φωτογραφία: Intime

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

(25/02, 17:00) Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

(28/02, 20:00) Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ

(3/03, 19:30) Λαμία – ΠΑΟΚ

Το απόλυτο μέχρι το τέλος θέλει ο Παναθηναϊκός

Οι  «πράσινοι» μπορεί να άφησαν δύο βαθμούς με την ομάδα της Φθιώτιδας στη Λεωφόρο, ωστόσο μόνο ακατόρθωτη δεν έγινε η υπόθεση «πρωτάθλημα» μετά και τα όσα συνέβησαν αυτή την αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την επόμενη Κυριακή (25/02) την Κηφισιά στη Λεωφόρο, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει ξανά η επίσης εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Το φινάλε για το «τριφύλλι» θα γίνει στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Φωτογραφία: Intime

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

(25/02, 20:00) Παναθηναϊκός – Κηφισιά

(28/02, 21:00) Παναθηναϊκός – Άρης

(3/03, 19:30) ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Η επανεκκίνηση του Ολυμπιακού

Η «τεσσάρα» του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν έτοιμοι και διψασμένοι για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν αρχικά τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκης, ενώ στη συνέχεια θα δοκιμαστούν στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Το τέλος στην κανονική διάρκεια θα δοθεί με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο.

Φωτογραφία: Intime

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

(25/02, 18:00) Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

(28/02, 17:00) Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

(3/03, 19:30) Ολυμπιακός – Βόλος

Ο Άρης μπορεί να κάνει… ζημιές

O Άρης αναμένεται να είναι «άτυπος» ρυθμιστής στο φινάλε του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ. Οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας, θα δώσουν ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ένα ακόμη την τελευταία αγωνιστική της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε αυτά τα δύο ματς, η ομάδα του Μάντζιου υπάρχει ενδεχόμενο να στερήσει βαθμούς σε έναν εκ των δύο διεκδικητών του πρωταθλήματος λίγο πριν το photo finish, κάτι που μπορεί να αλλάξει και τις ισορροπίες στη βαθμολογία.