Πιερικός: «Έφυγε» από τη ζωή o Γιώργος Κουθουρίδης, πρώην μέλος στο Δ.Σ.

Β Όμιλος

Θεοδοσιάδης: «Με αυτό το στυλ να προχωρήσει ο Πιερικός – Θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

20.02.24 | 21:39

Για τη νίκη ψυχολογικής τόνωσης με τον «γείτονα» και μέχρι πρότινος πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου, με 2-0 εντός (με τα γκολ Παπαϊωάννου στο πρώτο μέρος και Κραγιόπουλου στο δεύτερο) μίλησε ο τεχνικός του Πιερικού, Νίκος Θεοδοσιάδης.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός, που αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν πολύ καλοί στις μονομαχίες και έστειλε το μήνυμα πως θα παλέψουν μέχρι τέλους όλα τα ματς και πως το «ταμείο» θα γίνει στο φινάλε.

«Πολύ καλή εικόνα, κερδίσαμε πολλές μονομαχίες»

 

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης ανέφερε αρχικά: «Μια πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη, επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου. Παρουσιάστηκε μια εντελώς διαφορετική ομάδα, ήταν στα θετικά η επιστροφή παικτών που ήταν τραυματίες (Κραγιόπουλος, Παπαϊωάννου, Μαυρίδης και Μυρωτής), που όπως είδατε έδωσαν άλλη οντότητα στην ομάδα, είναι παίκτες με προσωπικότητα και μεγάλη ποδοσφαιρική αξία. Αυτή η επιστροφή των παιδιών επέδρασε πολύ θετικά στην ομάδα.

Είχαμε δουλέψει όλη τη βδομάδα, παίζαμε με αντίπαλο που τον ξέραμε και μας ξέρει. Εγώ ειδικά την ξέρω πολύ αυτή την ομάδα. Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να χτίσει παιχνίδι και νομίζω ότι τα παιδιά τα κατάφεραν.

Κερδίσαμε πολλές προσωπικές μονομαχίες. Στα τοπικά ντέρμπι αυτό που μετρά περισσότερο είναι η καρδιά και η θέληση. Μια πάρα πολύ καλή εικόνα γενικά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, μεγάλη προσπάθεια».

«Να γράψουμε τη δική μας ιστορία – Νίκη επίδρασης στην ψυχολογία»

Για τη συνέχεια των «μελανόλευκων» ο Θεοδοσιάδης επισήμανε: «Μέσα στα αποδυτήρια δε μας αγγίζει τίποτα, από ό,τι ακούγεται και ό,τι λέγεται. Είμαστε πάρα πολύ ενωμένοι και με αυτό το στυλ πρέπει να προχωρήσουμε. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, έχει 11 παιχνίδια. Εμείς θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Για αυτό θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος.

Σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε τη δουλειά, χωρίς πανηγυρισμούς και χωρίς πολλά λόγια. Όπως έχω πει και μέσα στα αποδυτήρια, μπορεί ο Πιερικός να είναι ιστορική ομάδα, αλλά με αυτή τη διοίκηση και με αυτόν τον πρόεδρο θέλουμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία.

Νομίζω ότι αν συνεχίσουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Είναι πολλά τα παιχνίδια, χάνονται βαθμοί κάθε Κυριακή, έχει ντέρμπι μεταξύ των ομάδων.

Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι, να μπορούμε να κερδίζουμε και βήμα βήμα, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Η νίκη αυτή έχει επίδραση και στον ψυχολογικό τομέα, τη χρειαζόμασταν και μας έλειπε. Όταν κερδίζεις τον πρωτοπόρο, σίγουρα αυτό επιδρά θετικά».

«Δικαίωση των παικτών, όχι δική μου»

Θεοδοσιάδης: «Δεν αλλάζει ο στόχος του Πιερικού – Έχει όραμα η διοίκηση»

Σε ερώτηση για το αν το τρίποντο κόντρα στην πρώην ομάδα του είναι προσωπική δικαίωση, ο τεχνικός του Πιερικού απάντησε αρνητικά: «Να ευχηθώ στον Δημήτρη (Παυλίδης, ο προπονητής του ΓΑΣ) υπομονή και ηρεμία. Είναι μια δύσκολη φάση που περνά η ομάδα, όπως είπε τα παιδιά έχουν την προσωπικότητα και την αγωνιστική αξία να το ξεπεράσουν και μακάρι η ομάδα να πετύχει το στόχο της.

Για μένα, όχι, προσωπική δικαίωση δεν υπάρχει, δυο χρόνια πέρασα υπέροχες στιγμές. Κάναμε τρομερή δουλειά, παρουσιάσαμε μια φοβερή ομάδα, μια όμορφη οικογένεια. Για μια τέτοια ομάδα, όπως ο Σβορώνος ήταν πολύ μεγάλα πράγματα και είμαι χαρούμενος που ήμουν και εγώ μέλος αυτής της ομάδας.

Η δουλειά μου είναι αυτή. Τώρα βρίσκομαι στον Πιερικό και αγωνίζομαι για αυτόν, προσπαθώ για τον Πιερικό. Είναι δικαίωση των παιδιών, όχι δική μου, σε ένα τοπικό ντέρμπι».