Δόξα Δράμας: Μεγάλο κέρδος η συσπείρωση και η ανταπόκριση-αφύπνιση του κόσμου Fc Doxa Dramas

Α Όμιλος

Δόξα Δράμας: Μεγάλο κέρδος η συσπείρωση και η «αφύπνιση» του κόσμου

20.02.24 | 20:37

Παράπλευρα οφέλη προέκυψαν για τη Δόξα Δράμας από το τρίποντο με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης (2-0) με την ενεργοποίηση και την… αφύπνιση των φιλάθλων των «μαυραετών».

Ήταν ένα μήνυμα στήριξης κόντρα στους Κιλκισιώτες, ενόψει της τελικής ευθείας των 11 «στροφών» που θα κρίνουν αν η ιστορική ομάδα της Μακεδονίας αποφύγει για πρώτη φορά στα χρονικά τον υποβιβασμό στο τοπικό (είναι πλέον στο -1 από την 11η Νίκη Ευκαρπίας).

Το εγκώμιο των φιλάθλων έπλεξε στις δηλώσεις του και ο προπονητής Ιεροκλής Στολτίδης, επισημαίνοντας ότι «πιθανότατα ήταν οι περισσότεροι από την ημέρα που ανέλαβα».

Δόξα Δράμας: Ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο

Περίπου 700 πιστοί, όπως και στο ματς με τη Χανιώτη, που ναι μεν δεν είναι πάρα πολλοί, ούτε οι πραγματικοί φίλαθλοι της Δόξας ως αριθμός, ωστόσο ήταν εκδηλωτικοί, βοήθησαν, έκαναν υπομονή και αποθέωσαν στο τέλος τους παίκτες, με τους οποίους «χτίστηκε» ξανά δέσιμο και σχέση εμπιστοσύνης, με εκατέρωθεν χειροκρότημα (δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο της ομάδας).

Το κάλεσμα της διοίκησης δείχνει να πιάνει τόπο, με αρκετούς οπαδούς να παραμερίζουν το… μούδιασμα της ως τώρα πορείας.

Είναι ένα μεγάλο κέρδος, σε μια κρίσιμη καμπή, αφού μπορεί να μην είναι το… κοινό «από τα παλιά», σε έδρα-φόβητρο, γεμάτο γήπεδο σε πορείες πρωταθλητισμού και ανόδων, σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά είναι ένα συγκριτικό ατού, έναντι βασικών ανταγωνιστών.

Ένα όπλο και αβαντάζ που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Δόξα σε σχέση με άλλες ομάδες με ίδιο στόχο, για να πετύχει έστω το μίνιμουμ στόχο της σωτηρίας και να ατενίζει εν συνεχεία πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη αγωνιστική οι Δραμινοί, που κέρδισαν μετά από 6 αγωνιστικές, αντιμετωπίζουν τον ισχυρό Πανθρακικό στην Κομοτηνή.