Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος Φωτογραφία: Intime

ΕΠΟ

Συνάντηση Λυσάνδρου – Μπαλτάκου για την ενδεχόμενη αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play-off

22.02.24 | 14:10

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, θα έχει συνάντηση την Πέμπτη (22/2) το μεσημέρι, με τον πρόεδρο της Stoiximan Super League, Μηνά Λυσάνδρου, όπου μεταξύ άλλων θα ξεκαθαρίσει και το τι μέλλει γεννέσθαι με την 2η αγωνιστική των playoffs.

Αυτό έχει να κάνει με τη μίνι προετοιμασία που επιθυμεί να κάνει ο Γκουστάβο Πογέτ με τους διεθνείς μας εν όψει των δύο παιχνιδιών για την πρόκριση στη τελική φάση του EURO μέσω του Nations League. Αυτών με το Καζακστάν στην OPAP Arena στις 21 Μαρτίου και στις 26 Μαρτίου εκτός έδρας με το νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργου, αν φυσικά νικήσει η Εθνική.

Αν η επιθυμία του Ουρουγουανού τεχνικού, γίνει αποδεκτή κυρίως από τη Λίγκα και τις ομάδες, τότε η 2η αγωνιστική των playoffs θα μεταφερθεί για τις 30 Μαρτίου.

Η πρεμιέρα των playouts δεν επηρεάζεται από αυτήν την εξέλιξη. Ουδείς διεθνής αγωνίζεται στις 8 ομάδες του μίνι πρωταθλήματος για την παραμονή.

Μπαλτάκος και Λυσάνδρου θα συζητήσουν μια σειρά θεμάτων, ωστόσο είναι προφανές πως η αναβολή ή όχι της 2ης στροφής των play-off, αποτελεί το πιο σοβαρό ζήτημα.