Διαθέσιμος και πάλι ο Οντουμπάτζο Φωτογραφία: Intime

Άρης

Ο Οντουμπάτζο, τα δύο ερωτηματικά για την 11άδα του Άρη και η προοπτική

22.02.24 | 22:59

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ο Άρης κινείται σε ρυθμούς του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Βόλο την Κυριακή (25/2, 19:30).

Εκτός της επιστροφής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από 32 ημέρες και των φιλάθλων του στις κερκίδες έπειτα από 91 ημέρες, στον Άρη ασχολούνται και με το αγωνιστικό σκέλος. Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Μόζες Οντουμπάτζο.

Ο δεξιάς μπακ από το Ηνωμένο Βασίλειο είχε δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του (είχε συμπληρώσει κάρτες) στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (17/2), στο Περιστέρι.

Ο αριστερός μπακ και το αμυντικό δίδυμο του Άρη

Ο Ουντομπάτζο αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Μάντζιο. Ωστόσο, υπάρχουν ερωτηματικά για τις δύο από τις άλλες τρεις θέσεις στην τετράδα στην άμυνα. Ο Φεράρι δείχνει να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Μοντόγια για τα αριστερά, ενώ δεδομένης της απουσίας του Φαμπιάνο, παρτενέρ του Μπράμπετς θα είναι ένας από τους Ρόουζ και Βέλεθ. Οι επόμενες προπονήσεις θα δώσουν την απάντηση.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής δύσκολα θα «σπάσει» η δυάδα των Νταρίντα και Μανού Γκαρθία, ενώ την τρίτη θέση θα πάρει ο Τζούρασεκ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Σε διαφορετική περίπτωση, στα υπόψη βρίσκεται και ο Φετφατζίδης.

Όσο για την επιθετική τριάδα, στο δεξί άκρο θα είναι ο Σουλεϊμάνοφ, στο αριστερό ο Σαβέριο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μορόν.

Ο Ανσαριφάρντ θα πάρει κι άλλο χρόνο από τον Μάντζιο

Ο Ισπανός πρώτος σκόρερ του Άρη βρήκε και πάλι δίχτυα στο Περιστέρι, ανοίγοντας το σκορ στη νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου. Ο Μορόν παραβίασε την αντίπαλη εστία για δεύτερο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος των «κίτρινων». Το προηγούμενο γκολ του ήταν στις Σέρρες, στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό, όπου και πάλι είχε κάνει το 0-1.

Στο παιχνίδι του Περιστερίου ο Μάντζιος πέρασε στο 70′,στη θέση του Μορόν, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ώστε να εγκληματιστεί όσο το δυνατόν ταχύτερα στη λογική του 54χρονου τεχνικού εν όψει της τελικής ευθείας στη σεζόν. Ο Ιρανός επιθετικός είχε κάνει το ντεμπούτο του στο 90′ του αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, για το Κύπελλο Ελλάδος Betsson.