Κωστόπουλος: «Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής, δίνουμε όλοι το 100% για να έρθουν καλύτερες μέρες» Φωτογραφία: INTIME

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ

Κωστόπουλος: «Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής, δίνουμε όλοι το 100%»

22.02.24 | 17:02

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Ηρακλή στη Δράμα, ο οποίος διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 2-2 κόντρα στον Καμπανιακό, ήταν ο Σπύρος Κωστόπουλος.

Ο δεξιός μπακ των «κυανόλευκων», που αποκτήθηκε τον χειμώνα από τον Τηλυκράτη Λευκάδας και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς, στη στήριξη του κόσμου, αλλά και τη συνέχεια.

«Νομίζω ότι μπήκαμε λίγο νωχελικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε στην αντεπίθεση στο πρώτο μέρος και φάγαμε δυο φτηνά γκολ, θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Εμείς είχαμε την κατοχή, αλλά ήμασταν ανούσιοι στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, ήμασταν συμπαγείς και νομίζω οτι παίξαμε πολύ καλύτερα. Είχαμε τα ηνία σε όλο το παιχνίδι, άσχετα που χάναμε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν κυρίαρχοι.

Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια, συνεχίζουμε, πρέπει να δουλέψουμε και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας», επισήμανε ο Κωστόπουλος.

«Μας δίνει δύναμη ο κόσμος – Δεν είναι όλα εύκολα»

Ο 23χρονος μπακ συνέχισε: «Σίγουρα αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, δουλεύουμε καθημερινά. Προσπαθούμε να γινόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι όλο και καλύτεροι, να καταφέρουμε το στόχο μας.

Ο κόσμος μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι, εντός και εκτός. Τον ευχαριστούμε πολύ, τον θέλουμε στο πλευρό μας. Μας βοηθά πολύ, μας δίνει δύναμη. Προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο, μέσα από δυσκολίες, δεν είναι όλα εύκολα.

Ο Ηρακλής είναι μια οικογένεια, μεγάλη ομάδα και οι παίκτες δίνουν το 100%, να το ξέρει ο κόσμος αυτό. Όλοι δίνουμε ό,τι έχουμε, για να έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα».