Ελένη Μάρκου: «Κάθε αγώνας, είτε φιλικός, είτε επίσημος, για την Εθνική Ελλάδας είναι τελικός» Φωτογραφία: Intime

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ελένη Μάρκου: «Κάθε αγώνας, είτε φιλικός, είτε επίσημος, για την Εθνική είναι τελικός»

22.02.24 | 14:48

Η διεθνής με την εθνική Ελλάδας, Ελένη Μάρκου, σε δηλώσεις της στο monobala.gr μίλησε για την κρισιμότητα των δύο φιλικών αναμετρήσεων με Ρουμανία (22/2) και Τουρκία (25/2) στην Αττάλεια.

Όπως τόνισε, κάθε αγώνας για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είτε φιλικός, είτε επίσημος, είναι τελικός. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι αγώνες αυτοί συσπειρώνουν την ομάδα και βοηθούν τις παίκτριες να γίνουν καλύτερες.

Τέλος, η αθλήτρια της Βασιλείας επισήμανε ότι οι παίκτριες της Εθνικής σύσσωμες θέλουν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αγωνιστούν η μια για την άλλη.

«Κάθε τι, είτε φιλικό, είτε επίσημο, για την Εθνική Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι τελικός. Τα βλέπουμε σαν μια ευκαιρία να ενωθούμε όλες μαζί, να δουλέψουμε και να βγάλουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο είναι τέχνη και εμείς οι καλλιτέχνες.

Εντός αγωνιστικού χώρου η μια βοηθάει την άλλη για να αρμονίσουμε, να δουλέψουμε μαζί και να γίνουμε καλύτερες. Οπότε σε αυτά τα δύο φιλικά θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, η μία να παίξει για την άλλη και η ομάδα να είναι σε κάθε αγώνα περισσότερο βελτιωμένη», τόνισε η Ελένη Μάρκου στο monobala.gr.