Δυσαρέσκεια σε Super League και ΕΠΟ για τις ποινές της ΔΕΑΒ, όπως αυτή για το γήπεδο της Τούμπας Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Δυσαρέσκεια σε Super League και ΕΠΟ για τις ποινές της ΔΕΑΒ

22.02.24 | 21:29

Γράφει: Βασίλης Ποντικός

Παράπονα έχουν Super League και ΕΠΟ για τις ποινές που επιβλήθηκαν από τη ΔΕΑΒ με αφορμή την τιμωρία του ΠΑΟΚ για το ματς της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr τόσο από τη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος όσο και από την Ομοσπονδία θεωρούν ότι διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες, μετά την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, είχαν υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο (1-0) και με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα (4-1), στην Τούμπα, στους οποίους -αν και οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν- δεν δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα με τους οπαδούς.

Επίσης, θετικό πρόσημο για τη Super League είχε και η διαχείριση των φιλάθλων στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, στη Λεωφόρο, αναμέτρηση στην οποία οι «πράσινοι» έχασαν πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της πρώτη θέσης.

Μάλιστα, από την πλευρά της Λίγκας θεωρούν ότι αποφάσεις της ΔΕΑΒ θα δυναμιτίσουν το κλίμα, ενώ κρίνουν ως λάθος ότι δεν έγινε συζήτηση από την Πολιτεία με τους αρμόδιους φορείς της UEFA. Συζήτηση την οποία τελικά ζήτησε η UEFA να γίνει, έπειτα από την ποινή που επέβαλε η ΔΕΑΒ στον ΠΑΟΚ.