ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συνεχίζουν στους «16» του Conference League Φωτογραφία: Intime

Διεθνή

Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στους «16»

22.02.24 | 23:54

Ο Ολυμπιακός πήρε και δεύτερη νίκη επί της Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία και μαζί και την πρόκριση για τους «16» του Conference League.

Εκεί τον Ολυμπιακό περιμένει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε εξασφαλίσει ήδη την παρουσία του στη φάση αυτή. Οι δύο ελληνικές ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλος τους στην κλήρωση της Παρασκευής (23/2, 14:00 ώρα Ελλάδας).

Στα πρώτα παιχνίδια της Πέμπτης (22/2) το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση εξασφάλισαν Άγιαξ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σερβέτ.

Στις αναμετρήσεις που έκλεισαν το πρόγραμμα, στην επόμενη φάση προκρίθηκαν -εκτός των Πειραιωτών- και οι Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε, Στουρμ Γκρατς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι ομάδες των «16» στο Conference League

  • Ισχυροί

Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε.

  • Ανίσχυροι

Ολυμπιακός, Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ Γκρατς, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε.

Οι ημερομηνίες των αγώνων

Η επιστροφή στη δράση θα γίνει στις 7 Μαρτίου, σε παιχνίδι που θα διεξαχθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού ο Ολυμπιακός θεωρείται ανίσχυρος. Το δεύτερο ματς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 του μήνα, στην έδρα του αντιπάλου των «ερυθρόλευκων».

Αντίθετα στις ίδιες ημερομηνίες θα αγωνιστεί και ο ΠΑΟΚ με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται εκτός έδρας και τη ρεβάνς στην Τούμπας, μιας και οι Θεσσαλονικείς είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης.

Οι ώρες θα ανακοινωθούν από την UEFA κατόπιν συνεννόησης.