Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας ετοιμάζονται από τώρα για τις μεταγραφικές τους επιθέσεις X: Transfer News Live Twitter

Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Τα τέσσερα ονόματα για την επόμενη «επίθεση» πετροδόλλαρων

23.02.24 | 21:02

Το επόμενη μεταγραφικό παράθυρο της Σαουδικής Αραβίας ανοίγει την 1η Ιουλίου. Τα ονόματα που ήδη έχουν ακουστεί είναι πολλά και όλα συνηγορούν προς την ίδια κατεύθυνση: η «επίθεση» των Σαουδαράβων θα είναι ακόμα πιο συντεταγμένη με στόχο ό,τι καλύτερο είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Οι δύο εξ αυτών είναι δίχως αμφιβολία οι καλύτεροι παίκτες της Premier League τα τελευταία χρόνια, οι ηγέτες της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ.

Ο λόγος για τον Κέβιν ντε Μπρόινε και τον Μοχάμεντ Σαλάχ, που είχαν γίνει στόχος Σαουδαράβων και τα προηγούμενα χρόνια, όμως τώρα αναμένεται να βρεθούν πολύ ψηλά στη λίστα τους. Ο στόχος είναι να διοχετευτούν εκεί όλοι οι πόροι στην προσπάθεια ολοκλήρωσης της απόκτησής τους.

Ο τρίτος παίκτης για τον οποίο φέρονται ότι θα «παλέψουν» οι Σαουδάραβες είναι ο Κασεμίρο, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το τέταρτο όνομα ο Μαρκ τερ Στέγκεν. Ο 31χρονος τερματοφύλακας είναι ένας από τους κορυφαίους του κόσμου την τελευταία δεκαετία και ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους προαναφερθέντες τρεις παίκτες που φέρονται να αποτελούν στόχο των Σαουδαράβων.