Καλαμάτα - Ολυμπιακός Β' Φωτογραφία: Eurokinissi

Superleague 2

Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ (15:00): Ψάχνει αντίδραση η «μαύρη θύελλα» κόντρα στο «ερυθρόλευκo» αήττητο 5 αγωνιστικών

24.02.24 | 10:08

Η Καλαμάτα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β’ (24/2, 15:00), σε ένα κρίσιμης σημασίας παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με φόντο την είσοδο στα play off του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι με νίκη γίνονται το απόλυτο φαβορί για την είσοδο στη πρώτη πεντάδα του B’ Oμίλου στην άτυπη μάχη με τον Διαγόρα και τον Ολυμπιακό Β’, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν 3 νίκες στα 3 τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας και παράλληλα θέλουν απώλειες βαθμών των άμεσων διεκδικητών του 5ου εισιτηρίου για τα play off, προκειμένουν να αποφύγουν τα play out.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Δημήτριος Μαλούτας, με βοηθούς τους Χριστοδούλου και Πλάκα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος.

Με επιστροφές η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα γνώρισε την ήττα από τον Διαγόρα με 1-0 στη Ρόδο την προηγούμενη αγωνιστική, αποτέλεσμα που έδωσε νέο ενδιαφέρον στις τελευταίες αγωνιστικές για την είσοδο στα play offs του Β’ Oμίλου.

Ενόψει Ολυμπιακού Β’, ο Απόστολος Τερζής μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Τάτο (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) και τους Μπαράλες, Κατάλντι και Αρίμπας που επιστρέφουν μετά από την έκτιση της ποινής που τους είχε επιβληθεί.

Με απουσίες ο Ολυμπακός Β’

Από την πλευρά του ο Αριέλ Ιμπαγάσα είδε την ομάδα του να μένει στο μηδέν κόντρα στο Αιγάλεω, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει στα play off, αλλά και να αποκτήσει μεγαλύτερη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτόν στην βαθμολογία.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στην Καλαμάτα με αρκετές απουσίες, μιας και οι Φαντιγκά, Λιάτσος και Μαρίνος παραμένουν εκτός, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι ούτε οι Χαράλαμπος Κωστούλας και Μουζακίτης που θα εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το παιχνίδι. Ο Ιμπαγάσα συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι στην «Παραλία» τους Τσέλιο και Κατσουλίδη.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.