Εκόνγκ: «Συναρπαστικό το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας - Θέλω να παίξω με τον Ρονάλντο» Φωτογραφία: Eurokinissi

ΠΑΟΚ

Ανοικτό «παράθυρο» στη Σαουδική Αραβία άφησε ο Έκονγκ: «Θέλω να παίξω με τον Ρονάλντο»

24.02.24 | 15:59

Ο Γουίλιαμ Τροοστ-Έκονγκ σε δηλώσεις του στο CNN World Srports αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία.

Ο Νιγηριανός στόπερ του ΠΑΟΚ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, ενώ τόνισε ότι πολλοί από όσους έπαιξαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, στη διοργάνωση που οδήγησε τη χώρα του μέχρι τον τελικό, αγωνίζονται εκεί. Επίσης, δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνυπάρξει σε ομάδα μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ.

Έκονγκ:

«Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ συναρπαστικό, είδατε πολλούς από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής να έχουν κατευθυνθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και να παίζουν εκεί. Αν αυτή η επιλογή είναι μπροστά μου, τότε, θα πρέπει να τη μελετήσω λίγο περισσότερο και να τη σκεφτώ», είπε ο Έκονγκ.

Για πιθανή του μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία σχολίασε: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο τώρα, γιατί δεν είναι ακριβώς μπροστά μου κάποια πρόταση», προσθέτοντας για την προοπτική συνύπαρξης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ποιος δεν θα το έκανε αυτό; Ποιος δεν θα το ήθελε; Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ», ήταν τα λόγια του Νιγηριανού αμυντικού».

Ο Έκονγκ έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με την Νιγηρία, διοργάνωση στην οποία αναδείχθηκε MVP με 3 γκολ, ένα εκ των οποίων στον τελικό κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, χωρίς όμως να καταφέρνει να σηκώσει το κύπελλο.

Από την πορεία του αυτή αποκόμισε έναν τραυματισμό. Η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για θλάση 3ου βαθμού.