iraklis-fc.com

Superleague 2

Ηρακλής: Φιλική νίκη 3-1 με Χανιώτη στη Μίκρα – Κέρδη Αρόγιο και Αντ. Μπαλικτσής

22.01.24 | 22:17

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στη Μίκρα, ο Ηρακλής κέρδισε 3-1 τη Χανιώτη, για να διατηρηθεί σε εγρήγορση το ρόστερ, ελέω των ρεπό στη Super League 2.

O Περικλής Αμανατίδης έδωσε λεπτά συμμετοχής στα τέσσερα νέα αποκτήματα, τους Αρόγιο, Τσαγκαλίδη, Τσιλιγγίρη και Κωστόπουλο, που ξεκίνησαν βασικοί (έπαιξαν στο πρώτο μέρος, ο τελευταίος και στο μισό από το δεύτερο).

Αντώνης Μπαλικτσής, 8 μήνες μετά για τον Ηρακλή…

Στα κέρδη ήταν ο Κολομβιανός, που πέτυχε το πρώτο του ανεπίσημο γκολ, αλλά και ο αμυντικός μέσος Αντώνης Μπαλικτσής, που επανήλθε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, αφού το Μάιο είχε υποβληθεί σε χειρουργείο αποκατάστασης στους χιαστούς.

Οι σκόρερ του αγώνα

Το σκορ στο πρώτο μέρος ήταν 2-0, με τα γκολ των Αρόγιο και Τόρες, με τον Κουτζαβασίλη να αποκρούει εκτέλεση πέναλτι του Εμπό. Το 3-0 για τον «ημίθεο» έκανε ο Κουντουριώτης, ενώ σε 3-1 για τα «τσακάλια» μείωσε ο Τσακιρίδης.

Εν συνεχεία, οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά με τον Θωμαϊδη και οι «κυανόλευκοι» με τον Βιτλή, ενώ ευκαιρίες για τον Ηρακλή έχασαν οι Κούστα, Κουντουριώτης και Μ. Μπαλικτσής.

Η Χανιώτη άφησε εκτός αρκετούς βασικούς, αφού μια μέρα πριν έπαιξε πρωτάθλημα, με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ηρακλής – Χανιώτη 3-1

Ηρακλής (Περικλής Αμανατίδης): Τσιλιγγίρης, Κωστόπουλος, Τσαγκαλίδης, Χρουσιέλ, Ελευθεριάδης, Έμπο, Τόρες, Χειρίτραντας, Κουντουριώτης, Αρόγιο και ένας υπό δοκιμή. Έπαιξαν και οι Μακρής, Βιτλής, Γκμπενιόν, Λύγκας, Δασκαλάκης, Κούστα, Στοΐσεβιτς, Αντ. Μπαλικτσής, Μ. Μπαλικτσής και Μπαραχάνος

Χανιώτη (Ανδρέας Παντζιαράς): Κουτζαβασίλης, Καραμανλής, Λυρτζής, Πάγιος, Καραγιάννης, Πότσι, Τουλής, Αλωπούδης, Θωμαιδης, Ζησόπουλος, Θεοδωρίδης. Έπαιξαν και οι Ντούρος, Χατζηιωάννου, Τσακιρίδης