Χωρίς Κοτάρσκι και Τάισον ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο Φωτογραφία: Intime

ΠΑΟΚ

Χωρίς Κοτάρσκι και Τάισον στο Αγρίνιο

24.02.24 | 17:31

Εάν ο Ράζβαν Λουτσέσκου, για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (25/2 – 17:00), είχε έναν «πονοκέφαλο», αυτός… γιγαντώθηκε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάισον ένιωσε ενοχλήσεις και «κόπηκε» από την αποστολή, όπως και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανέβασε πυρετό.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη της ενδεκάδας του, καθώς ο Μπράντον Τόμας είναι τιμωρημένος και ο Μπάμπα Ράχμαν μόλις χθες επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά την μεγάλη περιπέτεια που έζησε στη Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης (21/2)

Στην λίστα των απόντων θα πρέπει να προστεθούν και οι τραυματίες Γιάννης Μιχαηλίδης και Γουίλιαμ Τρόοστ – Έκονγκ, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει για αγωνιστικούς λόγους και ο Χάρης Τσιγγάρας, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να συναντηθεί με τον αδερφό του, Άγγελο, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναιτωλικό.

Οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου

Με βάση όλα τα παραπάνω, ο Ρουμάνος προπονητής στελέχωσε την αποστολή με τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τζίμας και Σαμάτα, με τον Μπαλωμένο να είναι αυτός που θα «κοπεί» αύριο από την 20άδα εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής!