Φωτογραφία: Intime

Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός αναζητά τον Αϊτόρ και ο Ισπανός το μέλλον του

24.02.24 | 19:50

Γράφει: Νίκος Παγκάκης

O Αϊτόρ ψάχνει τον καλό Αϊτόρ… Εκείνον που βλέπαμε πριν το σοβαρό τραυματισμό του. Ο Παναθηναϊκός πρώτα με τον Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι, μετά με τον Τερίμ, προσπαθεί να του δώσει το απαραίτητο… σπρώξιμο για restart. Όμως ο Ισπανός εξτρέμ δείχνει να μην τα καταφέρνει.

Έμεινε στα 3 τελευταία ματς εκτός αποστολής, μαζί και για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Ο Φατίχ Τερίμ είναι απαιτητικός, περιμένει να ανεβάσει στροφές ο Ίβηρας για να του δώσει ευκαιρία. Ωστόσο πηγαίνει μοιραία σε άλλες επιλογές, αφού δεν βλέπει φως…

H τρίτη του χρονιά με τον σύλλογο ήταν η πιο παραγωγική, σκοράροντας 8 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια, με 2 ασίστ. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2022, ο Αϊτόρ σκόραρε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του σε μία εντός έδρας νίκη με 3-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Στο εντός έδρας ματς με τον Άρη υπέστη ρήξη χιαστού μόλις 2 λεπτά μετά την είσοδο του ως αλλαγή και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν. Επέστρεψε δριμύτερος αλλά όχι με την ηγετική στόφα που είχε πριν τραυματιστεί. Ο χρόνος συμμετοχής του απεικονίζει την φετινή πορεία με 558 λεπτά συμμετοχής ενώ έχει πετύχει 4 μόλις γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτός Παναθηναϊκού το μέλλον του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Monobala, o Ισπανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού έχει ανοίξει τα ραντάρ του, και για άλλους πιθανούς μελλοντικούς προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα ο μάνατζερ του, έχει προτείνει τον Ίβηρα μεσοεπιθετικό στην Τβέντε. Αλλά και σε ομάδες της Β΄ κατηγορίας Ισπανίας.

Ωστόσο η πρώην ομάδα του Αιτόρ, δεν προχώρησε σε καμιά πρόταση. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να πουλήσει πρώτα κάποιον παίκτη της, όπως λένε οι Ολλανδοί. Πάρα ταύτα κρατάει ανοιχτή γραμμή.