Ανσαριφάρντ Φωτογραφία: Intime

Άρης

Οι 4… πρώτες φορές του Ανσαριφάρντ στην Ελλάδα

26.02.24 | 19:30

Με τέσσερις διαφορετικές ομάδες έχει καταφέρει να σκοράρει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ύστερα από το γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του Αρη κόντρα στον Βόλο για την 24η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Ιρανός έχει περάσει από τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Αρη, σκοράροντας πολύ σημαντικά τέρματα τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη.

Η αρχή έγινε στην εκτός έδρας νίκη του Πανιώνιου με 5-1 επί του Παναιτωλικού, στις 10 Μαρτίου του 2015. Εκεί ο Ιρανός πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του.

Οι καλές εμφανίσεις του Ανσαριφάρντ τον οδήγησαν στον Ολυμπιακό. Εκεί «μάτωσε» για πρώτη φορά τα αντίπαλα δίχτυα εις διπλούν, στην έκτος έδρας νίκης κόντρα στην Οσμάνλισπορ, για το Europa League στις 23 Φεβρουαρίου του 2017.

Το 2020 ο Ιρανός πήγε στην ΑΕΚ και ούτε εκεί άργησε να σπάσει το… ρόδι. Συγκεκριμένα την 1η Οκτωβρίου πέτυχε το νικηφόρο τέρμα στη νίκη της Ένωσης (2-1) κόντρα στην Βόλφσμπουρκ, για τα προκριματικά του Εuropa League.

Και φτάσαμε στο σήμερα (25/2), όταν ο Ιρανός στράικερ φόρεσε τη φανέλα του Άρη, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ κόντρα στον Βόλο.