Φωτογραφία: Eurokinissi

ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα περιμένει επιστροφές και ετοιμάζει ενδεκάδα εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα

26.02.24 | 09:07

Μετά το άνετο πέρασμα από τη Λαμία με 3-1, η ΑΕΚ συνεχίζει να φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Super League, με μοναδικό στόχο να τελειώσει τη δουλειά με… νίκες πριν μπει στο μίνι πρωτάθλημα των play off.

Ο Ματίας Αλμέιδα και λόγω των συνθηκών, αναμένεται να κάνει αλλαγές εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη (28/2, 19.00) στην εμβόλιμη αγωνιστική, ενώ από την σημερινή προπόνηση θα εξαρτηθεί και ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του.

Το ενδιαφέρον φυσικά συγκεντρώνει η κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία, όμως θα πρέπει να εκτιμηθεί και το κατά πόσο θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι και ο Ρότα με τον Μήτογλου.

Από εκεί και πέρα, εκτός θα είναι ο Αλεξάντερ Κάλενς που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών, αλλά και οι Μουκουντί και Ζίνι που βρίσκονται στα «πιτς», ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Γκατσίνοβιτς.

Παράλληλα, ο «Πελάδο» αναμένεται να κάνει και ένα μίνι φρεσκάρισμα όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, με τους Τσούμπερ, Πινέδα και Πήλιο να παίρνουν ανάσες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και θέση να διεκδικούν οι Χατζισαφί, Μάνταλος και Σιμάνσκι, ενώ ίσως να δούμε και τον Λούμπισιτς στο βασικό σχήμα.