Φωτογραφία: Intime

Διαιτησία

Eυαγγέλου σε Σένκεφελντ: «Πού πας; Περίμενε!»

26.02.24 | 11:59

Μία φάση ουσιαστικά απασχόλησε σοβαρά τον Άγγελο Ευαγγέλου κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός-Κηφισιά (1-1). Στο 64′ ο Σένκεφελντ βρήκε με το πόδι στο κεφάλι τον Τετέι και ο διεθνής διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Για δύο λόγους. Αφενός γιατί έκρινε ότι ο επιθετικός των φιλοξενούμενων βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, αφετέρου γιατί ο Ολλανδός αμυντικός έκανε σοβαρό και επικίνδυνο μαρκάρισμα στον αντίπαλο του.

Όταν ο Ευαγγέλου έβγαλε την κόκκινη κάρτα οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού του ζήτησαν να αλλάξει την απόφαση. Ο μοναδικός που δεν διαμαρτυρήθηκε ήταν ο Σένκεφελντ, ο οποίος αμέσως κινήθηκε για να βγει από τον αγωνιστικό χώρο. Τότε ο Ευαγγέλου του είπε: «Που πας; Περίμενε…» περιμένοντας την επιβεβαίωση για το χρώμα της κάρτας από τον διαιτητή VAR Τάσο Σιδηρόπουλο.

Μόλις την πήρε τότε επέτρεψε στον παίκτη των πράσινων να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο παρατηρητής διαιτησίας Μιχάλης Κουκουλάκης δεν βρήκε κάποιο λάθος του Ευαγγέλου και των βοηθών του στο παιχνίδι. Όλες οι κάρτες που έδειξε ήταν σωστές όπως επίσης και ο χρόνος των καθυστερήσεων στο τέλος. Το ματς έληξε και κανείς από τις δύο ομάδες δεν ασχολήθηκε με τα μέλη της διαιτητικής ομάδας. Ο Ευαγγέλου σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστικά κατάσταση.