Μαραντάς: «Ήταν αποφασιστικός ο Πανθρακικός, έπεφταν με αυτοθυσία οι παίκτες μας στο τέλος» (vid) Φωτογραφίες: Panthrakikos Fc

Α Όμιλος

Μαραντάς: «Οι παίκτες μας έδειξαν αυτοθυσία στο τέλος» (vid)

26.02.24 | 17:47

Για τη δύσκολη νίκη του Πανθρακικού απέναντι στη Δόξα Δράμας μίλησε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Γιώργος Μαραντάς.

Ο Ξανθιώτης τεχνικός των «πράσινων» επεσήμανε αρχικά: «Ευχάριστη μέρα, γιατί κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, μια ιστορική ομάδα. Ήρθε εδώ για να παίξει ποδόσφαιρο, δύσκολη νίκη. Δεν έχουμε την απόδοση που είχαμε συνηθίσει τους φιλάθλους μας σε προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα μας, αλλά τουλάχιστον ήμασταν ουσιαστικοί. Κάναμε πάλι πολλές ευκαιρίες, παρότι δεν είχαμε κυκλοφορία και δε παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο».

«Δε μπορούμε να έχουμε συνοχή»

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Για να συνεχίσει ο προπονητής του Πανθρακικού: «Παίζει μεγάλο ρόλο οτι δε μπορούμε να έχουμε συνοχή και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, λόγω 2-3 απουσιών σε κάθε αγώνα. Μας έλειπαν δυο παίκτες που είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας, με ποιότητα, αλλά πάντα υπάρχουν παίκτες, όπως είδατε, όπως ο Χακάν και ο Λαρέα, που έπαιξαν στη θέση αυτή και μπορούν να ανταπεξέλθουν. Παρόλα αυτά, όταν κάνεις πολλές αλλαγές σε μια ομάδα χάνει λίγο το ρυθμό της. Εμείς όμως ήμασταν αποφασιστικοί και φάνηκε στις τελευταίες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο αντίπαλος μας πίεσε με κόρνερ και φάουλ, με τι αυτοθυσία πέφτουν οι ποδοσφαιριστές για να πάρουν τη νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά».

«Πρώτη φορά είδα έτσι τον κόσμο»

Εν συνεχεία, ο Γιώργος Μαραντάς πρόσθεσε: «Παρόλο που είχαμε ακούσει χίλια δυο πράγματα, όπως είδατε οι παίκτες αγαπούν την ομάδα, τον εαυτό τους και το ποδόσφαιρο. Έπαιξαν για την ομάδα, την πόλη και τον κόσμο, έτσι θα κάνουμε πάντα, είτε είμαστε καλοί, είτε μέτριοι στην απόδοσή μας. Πρώτη φορά είδα έτσι τον κόσμο, τόσο έντονα να ζει το παιχνίδι, θέλω να συνεχίσουν έτσι και αυτοί, τώρα που ανοίγει και ο καιρός να έρχονται και περισσότεροι».

«Νικητές σε όσα περισσότερα μπορούμε»

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Καταλήγοντας, ο προπονητής των Κομοτηναίων συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσουμε έτσι, έχουμε άλλα δυο δύσκολα μπροστά μας. Για εμάς είναι δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε νικητές σε όσα περισσότερα μπορούμε. Θα δούμε μέσα στην εβδομάδα την κατάσταση των Σίλβα και Πεχλιβανόπουλου, που είναι τραυματίες και ελπίζουμε να είναι κοντά μας, θα μιλήσουμε με το γιατρό».

Δείτε το σχετικό βίντεο