Ο διαιτητής Φώτης Πολυχρόνης Φωτογραφία: Intime

Διαιτησία

Πρώτη φορά σε ματς του Ολυμπιακού ο διαιτητής Πολυχρόνης

27.02.24 | 14:41

Η ΚΕΔ δίνει την ευκαιρία στον Φώτη Πολυχρόνη να σφυρίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του παιχνίδι του Ολυμπιακού. Το κάνει, γιατί ο 30χρονος ρέφερι τα πήγε εξαιρετικά στα φετινά ματς που ορίστηκε.

Ο λόγος για το παιχνίδι Κηφισιά – Ατρόμητος 2-1, που είχε δύσκολες φάσεις, το Βόλος – Κηφισιά 2-1, το Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 και το Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1. Ο διαιτητής από την Κατερίνη ήταν πολύ καλός και στο ματς Κυπέλλου Παναιτωλικός – ΟΦΗ 3-1 στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έτρεξαν πολύ και ο Πολυχρόνης δεν έχασε φάση. Φέτος ήταν τέταρτος διαιτητής στο παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1.

Βλέπουμε, δηλαδή, ότι η ΚΕΔ ενήργησε όπως στην περίπτωση του Μαλούτα στο παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα. Με την ίδια φιλοσοφία στους ορισμούς των συγκεκριμένων παιχνιδιών. Αυτήν τη φορά τους στέλνει ως πρώτους διαιτητές, έχοντας προηγηθεί η εμπειρία τους ως τέταρτοι.

Ο Πολυχρόνης ανέβηκε πέρσι στη Super League. Ο πατέρας του Κώστας είναι πρώην βοηθός. Για πρώτη φορά ο Φώτης θα συνεργαστεί με τους βοηθούς Χασάν Κούλα και Μιχάλη Παπαδάκη.