Τόμας Κετζιόρα ΠΑΟΚ Φωτογραφία: Intime

BET

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Τετάρτης 28/2/24

27.02.24 | 18:25

Τρεις αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2024. Η μια προέρχεται από την ελληνική Super League, η άλλη από τη Serie A στην Ιταλία και η άλλη από το Κύπελλο Τουρκίας.

Προγνωστικά στοιχήματος: Όλοι τρέμουν την Τραπεζούντα

Στις 16:30, στην Τραπεζούντα, η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την Μπασακσεχίρ, στις 16:30, για το Κύπελλο Τουρκίας. Η γηπεδούχος ποιότητα στο 1-0 επί της Ντεμιρσπόρ την Κυριακή, αλλά… τα χρειάστηκε στο τέλος για να πάρει τη νίκη. Τελικά, αποδείχθηκε ότι το γκολ του Τρεζεγκέ στο 21′ της έφτανε. Δεν ήταν το ίδιο καλή όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, έφτασε ωστόσο στην τρίτη της σερί νίκη και δείχνει να «κλειδώνει» μια θέση στην τετράδα, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη. Η φιλοξενούμενη, από την άλλη, έκανε όσα ακριβώς χρειάστηκε στο Γκαζιαντέπ για να πάρει τη νίκη με 2-0 επί της τοπικής ομάδας. Πιάτεκ στο 60’ και Αμπέιντ στο 90+7’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Έχει αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα και εκτός, αλλά είναι στο -10 από την τετράδα και δύσκολα θα πάρει ευρωπαϊκό «εισιτήριο» μέσω πρωταθλήματος. Η Τραπζονσπόρ έχει αρχίσει να ανεβαίνει τελευταία, δείχνοντας ότι η κοιλιά του προηγούμενου μήνα αποτελεί παρελθόν. Καλή ομάδα μεν η Μπασακσεχίρ, αλλά δεν πείθει, ειδικά εκτός έδρας, κι ας νίκησε το Σάββατο στο Γκαζιαντέπ. Ο άσος μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς η ομάδα της Τραπεζούντας έχει το μομέντουμ. Αποτελεί την επιλογή μας στο 1,95 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Κάνει «πάρτι» ο ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό

Στις 20:00, στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Super League. Σε ρηχά νερά ξανά οι Σερραίοι, ήταν μεν πιο ορεξάτοι από τον Ατρόμητο, όχι τόσο όμως για να πάρουν κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας. Δίκαιο αποτέλεσμα το 0-0, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις. Ο «δικέφαλος» προέρχεται από τη νίκη με 3-1 στο Αγρίνιο. Βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 5′ από τον Πανσερραϊκό, μπορούσε να δεχτεί και δεύτερο, έβγαλε όμως αντίδραση και έφυγε με το διπλό, παρά την ατυχία του με τα 2 δοκάρια. Χρειάστηκε δευτερόλεπτα για την ανατροπή από το 72′ ως το 73′, πρώτα με αυτογκόλ και έπειτα με γκολάρα του Ζίβκοβιτς, ενώ έβαλε και τρίτο στις καθυστερήσεις με τον MVP Κωνσταντέλια και διατηρήθηκε στο -1 από την κορυφή. Ο ΠΑΟΚ κάνει… πάρτι σε όλα τα ματς της σεζόν με τον Πανσερραϊκό. Ακόμη κι αν δεν φτάσει σε ανάλογα επίπεδα το σκορ, ένα γκολ από το ημίχρονο δεδομένα το έχει. Έτσι, επιλέγουμε το διπλό από το πρώτο ημίχρονο στο 1,85 της Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε τρομερή κατάσταση η Ίντερ

Στις 21:45 η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα για την 21η αγωνιστική της Srerie A. Οι «νερατζούρι» προέρχονται από μια ακόμη άνετη επικράτηση, το 4-0 στη Λέτσε, παρά το ευρύ ροτέισον. Προηγήθηκε στο 15’ με τον Μαρτίνες, ο Φρατέζι στο 54’, ξανά ο Αργεντινός στο 56’ και στο 67’ ο Ντε Φράι την οδήγησαν στη 10η σερί νίκη της. Στο ίδιο φήπεδο, 3 ημέρες νωρίτερα με αντίπαλο τη Μίλαν, η ομάδα του Μπέργκαμο είχε απρόσμενα παθητική συμπεριφορά, ωστόσο πήρε το 1-1. Ακόμα και όταν δέχτηκε το γκολ νωρίς (3’) δεν άλλαξε την εικόνα της, κέρδισε ένα τυχερό πέναλτι στο 42′ και ισοφάρισε με τον Κοοπμέινερς. Η Αταλάντα είχε παθητική συμπεριφορά με τη Μίλαν στο ίδιο γήπεδο, λογικά θα πράξει το ίδιο και απέναντι στην Ίντερ. Μόνο που η πρωτοπόρος δεν χαρίζει τίποτα και σε κανέναν και εδώ και καιρό παίρνει τα αποτελέσματα με πειστικό τρόπο. Άσος, λοιπόν, στο επιλέξιμο 1,65 της Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι προτάσεις της ημέρας

  • 16:30 Τραμπζονσπόρ – Μπασακσεχίρ: 1 (1,95) Interwetten
  • 20:00 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: 1/1 Ημίχρονο/Τελικό (1,85) Stoximan
  • 21:45 Ίντερ – Αταλάντα: 1 (1,65) Stoiximan