ΠΑΟΚ Β Φωτογραφία: Ιntime

Superleague 2

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις στη Super League 2

29.02.24 | 08:57

Με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ Β’ – Απόλλων Πόντου (15:00) και ΠΑΟΚ Β’ – Κοζάνη (15:00) κλείνει η αυλαία της αγωνιστικής στη Super League 2.

Η Ένωση βρίσκεται στην 6η θέση με 25 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας είναι τελευταίος με μόλις 11 πόντους κάτι που τον καθιστά επικρατέστερο για τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική.

Στην ΑΕΚ Β’ παράλληλα, ψάχνουν το τρίποντο, ώστε να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή. Μάλιστα, μαζί με την ομάδα θα βρίσκεται και ο Σέρχιο Αραούχο μετά από δική του απόφαση για να βρει αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που τόνισε και ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΟΚ Β – Κοζάνη

Στο άλλο ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ Β’ αντιμετωπίζει την Κοζάνη στο γήπεδο του Μακεδονικού. Στον «δικέφαλο» του βορρά θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΕΛ και να ανέβουν στην βαθμολογία.

Συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην 7η θέση με 24 βαθμούς. Μοναδικοί απόντες για τους γηπεδούχους θα  είναι οι τραυματίες Γκορντεζιάνι και Γρόσδης. Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Κωνσταντίνου Μπαλωμένου έπειτα από οκτώ μήνες.

Από την άλλη η Κοζάνη έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο, καθώς προέρχεται από τρεις σερί ήττες κάτι που έχει ρίξει το ηθικό της ομάδας και μια νίκη σήμερα (29/2) θα της δώσει αυτοπεποίθηση, αλλά κυρίως βαθμούς στην μάχη της για την παραμονή.

Οι Κοζανίτες βρίσκονται 9η θέση με 21 βαθμούς, ενώ με ενδεχόμενη νίκη τους φτάνουν στον πίνακα τον σημερινό αντίπαλο τους.