Σταυρακόπουλος αντί Ρόναλντ Γκόμεζ στον Απόλλωνα Σμύρνης – Τέλος συνεργασίας με «PPA» Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Δ Όμιλος

Σταυρακόπουλος αντί Ρόναλντ Γκόμεζ στον Απόλλωνα Σμύρνης – Τέλος συνεργασίας με «PPA»

29.02.24 | 13:43

Ραγδαίες εξελίξεις στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενόψει της συνέχειάς του στη Γ΄ Εθνική, με την κορύφωση της προσπάθειας για αποφυγή πιο δυσάρεστων εκπλήξεων.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την ολοκλήρωση συνεργασίας με την εταιρεία του Πασχάλη Παπαδόπουλου «PPA», που είχε αναλάβει να «τρέξει» το πρότζεκτ το καλοκαίρι, αφήνοντας αιχμές, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο προπονητής Ρόναλντ Γκόμεζ.

Στη θέση του Κοσταρικανού, παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, προσελήφθη ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, άριστος γνώστης της κατηγορίας, με στόχο να οδηγήσει σε καλύτερες μέρες την ομάδα της Ριζούπολης.

Ο νέος τεχνικός των «κυανόλευκων», που θα κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο ματς εντός με τον Άγιο Νικόλαο (3/3), βρισκόταν μέχρι πρότινος στο προπονητικό τιμ του Διαγόρα Ρόδου και παλιότερα σε Δόξα Βύρωνα, Αετό Κορυδαλλού, Φωστήρα, Άγιο Ιερόθεο, Κερατσίνι, Πανιώνιο και Άρη Πετρούπολης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά την αποψινή του έκτακτη συνεδρίαση, μετά μακρά συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη διακοπή της συνεργασίας του Συλλόγου με την εταιρεία ΡΡΑ.

Οι λόγοι της απόφασης αυτής, οφείλονται στην απαξιωτική για τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και γενικά το ιστορικό μας Σωματείο συμπεριφορά της εταιρείας, η οποία και κορυφώθηκε με τις δύο, από 22 και 26 Φεβρουάριου επιστολές του κ. Π. Παπαδόπουλου προς τον Πρόεδρο.

Το Δ.Σ. θεωρεί καθήκον του να ευχαριστήσει τον μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας Ρ. Γκόμεζ και τους τεχνικούς συνεργάτες του για την προσφορά τους.

Το Συμβούλιο δηλώνει την απερίφραστη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και τους καλεί να ανταποκριθούν στην αποστολή που έχουν αναλάβει.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδος μας να συνεχίσουν να στηρίζουν το τιτάνιο έργο που έχει αναλάβει η παρούσα Διοίκηση του Συλλόγου».

«Mετά τη διακοπή συνεργασίας του Συλλόγου με την εταιρεία ΡΡΑ, στην οποία είχε, ως γνωστόν ανατεθεί η διαχείριση της ομάδας ποδοσφαίρου, η τεχνική ηγεσία ανατέθηκε στον προπονητή Σταυρακόπουλο Βαγγέλη, ο οποίος μαζί με τον βοηθό του Σγουρό Γιάννη, ανέλαβαν σήμερα τα καθήκοντά τους και προχώρησαν στην πρώτη προπόνηση των παικτών στο γήπεδο της Ριζούπολης».