Παντζιαράς: «Αυτός είναι ο στόχος της Χανιώτης φέτος» Φωτογραφία: ΑΟ Χανιώτης (Facebook)

Α Όμιλος

Παντζιαράς: «Αυτός είναι ο στόχος της Χανιώτης φέτος»

29.02.24 | 21:40

Δυσαρεστημένος για τον τρόπο που χάθηκε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά, σκηνικό που επαναλήφθηκε αρκετές φορές εσχάτως, ήταν ο τεχνικός της Χανιώτης, Ανδρέας Παντζιαράς, μετά το 2-2 με τη Βέροια στην Κασσάνδρα.

Ο έμπειρος Θεσσαλονικιός τεχνικός των «τσακαλιών» ανέφερε σε δηλώσεις του: «Σκληρό αποτέλεσμα, πέρα για πέρα άδικο. Για πολλοστή φορά τρώμε γκολ στις καθυστερήσεις. Νομίζω τέταρτο παιχνίδι στα τελευταία 6-7. Χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Νομίζω μια καθαρή φάση είχε και δυστυχώς πληρώνουμε τα δικά μας ατομικά λάθη, στη μεγάλη περιοχή ή σε χώρους επικινδυνότητας. Πολύ άτυχοι. Δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες, δυο τετ α τετ που δε μπορέσαμε να βάλουμε γκολ και ένα καθαρό πέναλτι στο 95΄, η μπάλα χτυπά στο χέρι αντιπάλου και έτσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, άδικο πέρα για πέρα».

Και τώρα ο Θερμαϊκός για τη Χανιώτη

Για να συνεχίσει ο Ανδρέας Παντζιαράς: «Θα μπορούσε να τελειώσει το αποτέλεσμα πολύ πιο γρήγορα. Είχαμε κραυγαλέες ευκαιρίες στο 2-1, με Πάγιο και Αποστολίδη. Συνεχίζουμε, δουλειά, για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Καλή επιτυχία στη Βέροια, εμείς συνεχίζουμε για το παιχνίδι της Θέρμης (σ.σ. την Κυριακή 3/3, εντός και με το Θερμαϊκό). Στόχος μας είναι κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Δε κοιτάμε το βαθμό, ούτε ποιος είναι επάνω και ποιος είναι κάτω. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός».