Απόλλων Παραλιμνίου: Πρώτα διάσειση, μετά... αποβολή και τώρα εξιτήριο για Δημήτρη Γκάρα

Α Όμιλος

Πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Δημήτρης Γκάρας του Απόλλωνα Παραλιμνίου

01.03.24 | 00:35

Αρκετές ιδιαιτερότητες είχε για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου το παιχνίδι στην έδρα του Άρη Αβάτου, στο οποίο οι γηπεδούχοι Θρακιώτες κέρδισαν 2-0 την ομάδα των Σερρών την Κυριακή (25/2).

Στη σύγκρουση του 34ου λεπτού, όπου στάθηκε άτυχος ο Γιώργος Ψεμματάς για την ομάδα της Ξάνθης (έσπασε την κάτω γνάθο, χειρουργήθηκε και μάλλον χάνει τη σεζόν), τραυματισμό αποκόμισε από το μεταξύ τους χτύπημα και ο Δημήτρης Γκάρας. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ της ομάδας του Παραλιμνίου αποκόμισε διάσειση, αλλά δεν έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς δέχτηκε κόκκινη.

Έτσι, ο Γιάννης Γκιόκας «θυσίασε» παίκτη γηπέδου για να περάσει στο ματς ο εφεδρικός πορτιέρε Γκαϊδατζάκης, με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να ολοκληρώνει το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και νοσοκομείο

Σημειώνεται ότι αρχικά οι δυο άτυχοι παίκτες διακομίστηκαν όχι απλά στο ίδιο νοσοκομείο της Ξάνθης, αλλά και στο ίδιο δωμάτιο (στη συνέχεια ο Ψεμματάς μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε η επέμβαση), όπου τους επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Άρη Αβάτου, Χουσεϊν Γιοκσούν.

Ο Ημαθιώτης τερματοφύλακας, που εντάχθηκε τον χειμώνα στην ομάδα των Σερρών, προερχόμενος από τη Χανιώτη, ήδη πήρε εξιτήριο και επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Μάλιστα, το γεγονός ότι η ομάδα του θα κερδίσει άνευ αγώνα νίκη την αναμέτρηση της Κυριακής (3/3) με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, που ως γνωστόν δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα, του επιτρέπει να εκτίσει την ποινή του και ταυτόχρονα να κάνει την αποθεραπεία του.