Φωτογραφία: Intime

Διαιτησία

Ο διαιτητής Πολυχρόνης άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

29.02.24 | 20:34

Γράφει: Avatar photo

Η διαιτησία στο παιχνίδι Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2 ήταν από τις καλύτερες του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φώτης Πολυχρόνης έδειξε την απαραίτητη πυγμή. Ήταν αποφασιστικός και σωστός στις φάσεις που θα μπορούσαν να του προκαλέσουν πρόβλημα.

Στο 19′ υπήρξε επαφή της μπάλας με το χέρι του Μπουζούκη μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Ο διαιτητής άφησε σωστά το παιχνίδι να συνεχιστεί. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και ο Ανδρέας Γκάμαρης είχε την ίδια άποψη με τον Πολυχρόνη.

Στο 53′ ο Καμπράλ έπεσε μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Πάλι ο διαιτητής αξιολόγησε σωστά τη φάση, αποφεύγοντας να δείξει την άσπρη βούλα. Μετά από λίγο πήρε ξανά την επιβεβαίωση, μέσω της τεχνολογίας, για την ορθότητα της απόφασής του. Είναι πολύ σημαντικό να κρίνει σωστά ο ρέφερι δύο φάσεις πέναλτι σε ένα ματς, πριν γίνει ο σχετικός έλεγχος από τον VARίστα.

Καλός ήταν και στον πειθαρχικό έλεγχο. Γενικά πέρασε απαρατήρητος. Τα 3 γκολ ήταν καθαρά. Ο Πολυχρόνης άφησε άριστες εντυπώσεις στο Αγρίνιο και δικαίωσε απόλυτα την ΚΕΔ για τον ορισμό του στο συγκεκριμένο ματς. Εκεί και να έπεφτε «μαύρο» στο VAR, ήταν αλάνθαστος ο διαιτητής.