Ολυμπιακός πρωτάθλημα Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

01.03.24 | 09:04

Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε κατά το ήμισυ από το CAS παίρνοντας πίσω τον βαθμό που του είχε αφαιρεθεί από τα ελληνικά αρμόδια οργάνα, ωστόσο παρέμεινε η νίκη στα χαρτιά για τον Παναθηναϊκό και πλέον έχουμε οριστικά δεδομένα και νέα βαθμολογία στον πίνακα της Super League.

Πρώτα από όλα αποδείχθηκε πως καλά έκαναν οι Πειραιώτες και προχώρησαν την υπόθεση, αφού το CAS έβγαλε μια καλύτερη για αυτούς απόφαση από την αρχική. Επιπλέον αυτός ο ένας  βαθμός κανείς δεν ξέρει πόσο σημαντικός μπορεί να αποδειχθεί στο τελικό ταμείο της σεζόν. Από το -9 πριν από λίγες εβδομάδες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στο -4  από την κορυφή και ετοιμάζεται να μπει στην τελική ευθεία με έναν προπονητή που μετράει το απόλυτο των νικών, μα κυρίως έχει δώσει αέρα αισιοδοξίας στην ομάδα.

Τα νέα δεδομένα στην κούρσα της κορυφής

Όσοι δεν υπολόγιζαν τους ερυθρόλευκους ως διεκδικητές του τίτλου έχουν ανασκουμπωθεί και πλέον μιλάμε για εντελώς διαφορετικά δεδομένα στην κούρσα της κορυφής. Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι ρυθμιστής, αλλά θα το διεκδικήσει σχεδόν ισότιμα με τους άλλους αφού πλέον είναι μικρές.

Σε μια σεζόν όπου έγιναν πάρα πολλά λάθη, με τρεις αλλαγές προπονητή και άλλους τόσους τεχνικούς διευθυντές, ο Ολυμπιακός παραμένει ζωντανός και θα κυνηγήσει με όλες τους τις δυνάμεις κάτι που μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζε αδύνατο. Έχει την φόρμα, έχει πλέον έναν εξαιρετικό προπονητή στον πάγκο του και σταθερές στην ενδεκάδα. Μα κυρίως έχει αυτή την κάψα που υπάρχει στο DNA του οργανισμού και την τεχνογνωσία να επιβιώνει από τέτοιου είδους μάχες.

Είναι σαφές πως το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα για τον Ολυμπιακό.