Ηρακλής: Xωρίς Εμπό, Τσαγκαλίδη στην Κοζάνη – Αγωνία για Χρουσιέλ Ο Νιγηριανός χαφ, Τιμιπέρε Εμπό θα λείψει λόγω καρτών από τον Ηρακλή στην Κοζάνη (φωτό INTIME)

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ

Ηρακλής: Με δυο απουσίες στην Κοζάνη – Αγωνία για Χρουσιέλ

01.03.24 | 15:47

Μετ΄ εμποδίων συνεχίστηκε στη Μίκρα η προετοιμασία του Ηρακλή για το ματς της Δευτέρας (4/3) στην Κοζάνη με την ομώνυμη ομάδα.

Ο «Γηραιός» μετά τις… άβολες ισοπαλίες με Καμπανιακό (2-2 ) και ΑΕΚ Β’ (0-0 ), που μπορούσαν να είναι και ήττες, «εκτοπίστηκε» από τη ζώνη των play off και την πρώτη πεντάδα, υποχωρώντας 7ος.

Οι νίκες των ΠΑΟΚ Β’ και ΑΕΚ Β’ στα εξ’ αναβολής φέρνει σε μειονεκτική θέση τους «κυανόλευκους» για τον βασικό φετινό στόχο και θα πρέπει αφενός να κάνουν το «2/2» και αφετέρου να ευνοήσουν και τα αποτελέσματα των δυο… «δικεφάλων», τους οποίους πλέον «κυνηγά» η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη.

Αν μάλιστα τριτώσει το… κακό τη Δευτέρα, ουσιαστικά μένει οριστικά εκτός play off η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στη σημερινή προπόνηση, πρώτη της άνοιξης αλλά σε βροχερό τοπίο, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις μετάβασης και αρκετή τακτική, σε άμυνα και επίθεση.

Στην Κοζάνη για τον Ηρακλή θα λείψουν δεδομένα οι τιμωρημένοι Τσαγκαλίδης, Εμπό, ενώ αμφίβολος παραμένει για το αν επανέλθει ο Χρουσιέλ.