Τελευταία Νεα

Oι σημαντικότερες ειδήσεις της Παρασκευής 1/3/2024

02.03.24 | 00:59

Το monobala.gr καταγράφει τις ειδήσεις που ξεχώρισαν την Παρασκευή (1/3) στον χώρο του ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά την Κροατική Αστυνομία και η UEFA γνωστοποίησε ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν την ομάδα τους στο παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό, στο Ζάγκρεμπ, για τους «16» του Conference League.

Πριν από αυτό το παιχνίδι, για τον ΠΑΟΚ υπάρχει η αναμέτρηση στη Λαμία, για την οποία καταστρώνει τα σχέδιά του με τον Τάισον να βρίσκεται στη διάθεσή του.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για το οποίο ο Φατίχ Τερίμ κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει.

Κατάμεστο αναμένεται το «Γεώργιος Καραίσκάκης» στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, στην επιστροφή του κόσμου τους στις εξέδρες του γηπέδου για παιχνίδι στην Ελλάδα μετά από 117 ημέρες.

Στην ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Αρόλντ Μοκουντί, ενώ οι εμφανίσεις του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς φαίνεται να του… ανοίγουν τις πόρτες της εθνικής Κροατίας, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας.

Στον Άρη ο Άκης Μάντζιος θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ του ενόψει των αγώνων με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσον αφορά την Εθνική Ελλάδος, που δίνει στις 21 Μαρτίου το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στο Καζακστάν για τα ημιτελικά του Nations League, ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί από την ΕΠΟ το γήπεδο το οποίο θα κάνουν προετοιμασία οι διεθνείς μας.