Βαγγέλης Μαρινάκης - Νότιγχαμ Φόρεστ Φωτογραφία: Intime

Αγγλία

Εκτός ελέγχου ο Βαγγέλης Μαρινάκης – «Επιτέθηκε» σε διαιτητή της Premier League (vid)

02.03.24 | 19:42

Σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ εξελίχθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον διαιτητή.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από έναν «χρυσό» βαθμό απέναντι στους «κόκκινους», όμως ο Ντάργουιν Νούνιες στο 90+9′ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και κράτησε την απόστασή της από Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Μετά τη λήξη του αγώνα η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης έπιασε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μπαίνει στο γήπεδο και να είναι έξαλλος.

Στο στρατόπεδο της Φόρεστ θεωρούν ότι χωρίς λόγο ο διαιτητής κράτησε πολλά λεπτά καθυστέρηση, ενώ εκτιμούν ότι θα έπρεπε να έχει σφυρίξει ήδη την λήξη. Ακόμη γίνεται λόγος για την φάση από την οποία ξεκίνησε το γκολ, στην οποία η Λίβερπουλ δεν τήρησε το fair-play.

Το χάος στη φυσούνα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Μαρινάκης «κυνήγησε» τον διαιτητή, Πολ Τίρνι μέχρι τα αποδυτήρια, φωνάζοντας, ενώ φέρεται να τα έβαλε ακόμη και με τον Γιούργκεν Κλοπ και τους συνεργάτες του. Για να μπει ένα τέλος στο συμβάν χρειάστηκε η παρέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου.

Ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου του BBC, Ρομπ Σκόφιλντ, ο οποίος βρισκόταν μέσα στην φυσούνα μετέδωσε ότι: «Σπάνια βλέπεις τέτοιες σκηνές στην φυσούνα. Είδαμε τον Στίβεν Ριντ έξαλλο. Αυτός και ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης ακολούθησαν τον διαιτητή Πολ Τίρνι και τον τέταρτο Γκρέιαμ Σκοτ μέχρι το δωμάτιο των διαιτητών, ουρλιάζοντας: “Σεβαστείτε τους παίκτες! Σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα! Σεβαστείτε τους παίκτες!”. Ο Μαρινάκης σε κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από τους ανθρώπους ασφαλείας. Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν έξαλλοι, ο Νούνο έδειχνε εντελώς διαλυμένος. Ο Γιούργκεν Κλοπ εξερράγη δίπλα μου, υποστηρίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Επικράτησε ένα χάος».

Πλέον το ενδεχόμενο τιμωρίας του από την Premier League είναι πιο πιθανό από ποτέ.