Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα ενόψει Αστέρα Τρίπολης Φωτογραφία Intime

ΑΕΚ

Αλμέιδα: «Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα»

02.03.24 | 21:35

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα των καναλιών NOVA, για το κρίσιμο παιχνίδι της ΑΕΚ, για την τελευταία αγωνιστική της Super League κόντρα στον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (3/3, 19:30).

Ο προπονητής της Ένωσης σχολίασε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, την ομοιότητα του αυριανού παιχνιδιού με τα δύο που έδωσαν οι δύο ομάδες για το Κύπελλο, αλλά και την δυναμική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα:

Για την ομοιότητα του αυριανού παιχνιδιού, με τα μεταξύ τους για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος: «Θα  είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι, ο αντίπαλος δεν έχει αλλάξει το στιλ του, ούτε εμείς. Και στα δύο ματς Κυπέλλου που παίξαμε, τα πήγαμε καλά, το τελευταίο παιχνίδι μας κρίθηκε στα πέναλτι, αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά. Και θα είναι αύριο και ένα παρόμοιο παιχνίδι».

Για την προετοιμασία της Ένωσης και το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Προσπαθούμε να ξεκουράσουμε γρήγορα τους ποδοσφαιριστές μετά το ματς της Τετάρτης. Όλοι όμως έχουμε τις ίδιες μέρες ξεκούρασης και είμαστε καλά. Με όρεξη. Έχουμε ηρεμία. Γνωρίζουμε πως πρέπει να παίξουμε ένα τελευταίο ματς, πριν το άλλο πρωτάθλημα των Play Offs. Είμαι χαρούμενος και για εμάς, για την πορεία μας μέχρι τώρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός. Είμαστε πολύ κοντά όλες οι ομάδες και θα είναι κάτι παρόμοιο σε ανταγωνισμό με πέρυσι».

Για το γεγονός πως ο Μάντζιος εκθίασε την ΑΕΚ: «Να τον ευχαριστήσω και να πω ότι πολλές ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης έχει κάνει μια καλή χρονιά και θεωρώ πως αύριο θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι».