Κηφισιά - Παναιτωλικός Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Κηφισιά – Παναιτωλικός (19.30, Cosmote Sport 5 HD): Ο θάνατός σου… η ζωή μου στην Καισαριανή

03.03.24 | 09:05

Η Κηφισιά θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό (Cosmote Sport 5 HD, 19:30), στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League.

Το σύνολο του Κώστα Μπράτσου βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, με τους Αγρινιώτες να βρίσκονται στο +1 και στην 12η θέση.

Την προήγουμενη αγωνιστική η ομάδα των Βορείων προαστίων αναμετρήθηκε με τον Αστέρα Τρίπολης (3-3) σε έναν αγώνα που έληξε ισόπαλος με 6 τέρματα και πλούσιο θέαμα και από τις δύο ομάδες.

Από την άλλη το σύνολο του Γιάννη Πετράκη ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-1, σε ένα ματς που προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο μισό.

Με 4 απουσίες η Κηφισιά

Ο Κώστας Μπράτσος θα κυνηγήσει την νίκη για να «σκαρφαλώσει» στην 11η θέση και να ξεπεράσει και τον Βόλο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει σε αυτή την δύσκολη αποστολή τους 4 τραυματίες, Μποτία, Παπασάββας, Τσάπαν και Σνάιντερλεν που δεν πρόλαβαν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.

Στην διάθεση του θα έχει ο προπονητής τους: Αναγνωστόπουλο, Αντωνόπουλο, Νικοπολίδη, Βαφέα, Παρρά, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνο, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Πρίτσα, Νίνη, Γιόβαντσιτς, Σολόα, Κωνσταντακόπουλο, Οζέγκοβιτς, Τεττέι, Μενέντες, Ματέους, Κλωναρίδη και Μπιφουμά

Με μείον 5 ο Παναιτωλικός στην δύσκολη αποστολή

Από την αποστολή των «καναρινιών» απουσίασαν πέντε παίκτες που ήταν οι τραυματίες Μπαλντασάρα, Στεργιάκης και Μπακάκης, αλλά και οι Ντίαζ και Μπάμποκ.

Οι 22 εκλεκτοί του Πετράκη για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Κηφισιά είναι οι: Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς και Λιάβας.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού πρέπει να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του, δεδομένου της μάχης της παραμονής στο πρωτάθλημα και του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που έχει με τον Άρη την Τετάρτη (6/3). Για αυτό και ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός πρέπει να διαχειριστεί το σύνολό του ανάλογα για τα δύο αυτά παιχνίδια.

Εύκολα ο Παναιτωλικός στον πρώτο γύρο

Ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο είχε επικρατήσει με 3-0 επί της Κηφισιάς στον πρώτο γύρο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Οι σκόρερ των «καναρινιών» ήταν οι Ζοάο Πέδρο (45+1′), Ντουάρτε (61′) και Μπρούνο (78′).