Μονομαχία στις Σέρρες με μονόπλευρο κίνητρο Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 4HD): Με κίνητρο οι γηπεδούχοι, αδιάφοροι οι «Αρκάδες»

03.03.24 | 09:24

Ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League (19:30, Novasports 4HD). Ένα παιχνίδι που προμηνύεται με μεγάλο ενδιαφέρον και αφορά δύο ομάδες που εν τέλει θα κοντραριστούν ξανά στα playouts.

Με τους γηπεδούχους να έχουν το κίνητρο της νίκης αφού θέλουν να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πληγωμένο εγωισμό μετά την οριστική «απουσία» τους από την εξάδα.

Τον Ευαγγέλου όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι Νικολακάκης και Χριστοδούλου, με τέταρτο τον Κατσικογιάννης. Στο VAR θα βρεθεί ο Τζήλος, ενώ AVAR θα είναι ο Απτόσογλου.

Τα σχέδια του Γκαρσία

Ο Πανσερραϊκός, λοιπόν, προέρχεται από την ήττα με 2-0 εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ και έχει… ξεφουσκώσει αρκετά, σε σχέση με την ομάδα που βλέπαμε στο ξεκίνημα.

Αρκετές απουσίες αλλά και επιστροφές για το σημερινό ματς για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Εκτός τέθηκαν οι τιμωρημένοι Δεληγιαννίδης, Μορέιρα και Οικονόμου, όπως και ο τραυματίας Θυμιάνης. Από την άλλη, επιστρέφουν οι Μπετανκόρ, Άλεξιτς, Τομάς, Ουεντραόγκο και Χατζηστραβός.

Αξιολόγηση του ρόστερ

Οι Αρκάδες πλήγωσαν τα αρνητικά αποτελέσματα στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Πέραν της οριακής ήττας από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-1), αυτοκτόνησαν κόντρα σε Λαμία (2-1 ήττα), Παναιτωλικό (2-2).

Ο Ράσταβατς έκανε γνωστή την αποστολή των Αρκάδων, στην οποία επέστρεψε μετά από καιρό ο Ντίνο Γκρόζντανιτς. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Γκος, Αλάγκμπε, ο Τζουκάνοβιτς για λόγους τακτικής και ο Μουνάφο που βρίσκεται σε επανένταξη αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος.

Νίκη στον πρώτο γύρο για τους «αρκάδες»

Η μονομαχία μεταξύ Αστέρα και Πανσερραϊκού είχε λίγες καλές στιγμές, όμως το λάθος του Χοβάν στο 78′ ήταν αρκετό για να βρεθεί ο Μιριτέλο προ κενής εστίας και να σκοράρει, δίνοντας στο τέλος το τρίπονο στους Αρκάδες.