Το Under 2,5 σε παιχνίδι της Ράγιο Βαγεκάνο θα αποτελέσει μια από τις στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας Φωτογραφία: X-Rayo Vallecano

BET

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Σαββάτου 2/3/24

01.03.24 | 18:44

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Τρεις αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2024. Η μια προέρχεται από την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η άλλη από τη La Liga στην Ισπανία και η άλλη από την Α’ κατηγορία της Τουρκίας.

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα έχει γκολ στο Χαίντενχάιμ

Στις 16:30, η Χάιντενχαϊμ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 24η αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκα. Η γηπεδούχος προέρχονται από το 2-2 με την Ουνιόν, στο Βερολίνο. Ξεκίνησε με γκολ από.. τα αποδυτήρια (3′) και είχε την υπεροχή. Όμως, από το πουθενά δέχθηκε την ανατροπή (2-1, 44′, 45+2′) και στο δεύτερο μέρος έδειχνε κάπως μπερδεμένη. Βρήκε, πάντως, το 2-2 (71′) και πήρε τελικά τον βαθμό. Η φιλοξενούμενη έφερε ίδιο αποτέλεσμα με τη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας. Το κλίμα ήταν βαρύ στην ομάδα μετά τις μαζεμένες αποτυχίες. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στους «λύκους», αλλά βρήκε ισάριθμες απαντήσεις και πήρε τον βαθμό με γκολ στο 90+2′. Στο 4-5-1 το ρεκόρ της Χαϊντενχάιμ στα τελευταία 10 ματς, χάνοντας μόνο από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν. Αντίθετα, η Άιντραχτ έχει μόλις 1 νίκη στις τελευταίες 6 αγωνιστικές. Ασχέτως του τι θα κάνουν οι δύο ομάδες, μοιάζει σίγουρο ότι θα βρουν από τουλάχιστον 1 γκολ. Σε νορμάλ πλαίσιο το G/G, στο 1,70 στην bet365.

Προγνωστικά στοιχήματος: «Σφιχτό» ματς στο Βαγέκας

Στις 17:15, στη Μαδρίτη, η Ράγιο Βαγεκάνο υποδέχεται την Κάντιθ για την 27η αγωνιστική της La Liga στην Ισπανία. Η γηπεδούχος προέρχεται από την ήττα με 3-0 από τη Χιρόνα. Σε ένα ματς υπό έντονη βροχόπτωση, έμεινε πίσω στο 52′, προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά της κόπηκαν… τα φτερά στο 76΄, όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Μάλιστα, δέχθηκε άλλα δύο γκολ στις καθυστερήσεις, έφτασε τα 7 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη. Η φιλοξενούμενη, στο 2-2 εντός έδρας με τη Θέλτα, έφτασε τα 22 ματς χωρίς νίκη. Έμεινε πίσω στο 11′, είχε φάσεις για να ισοφαρίσει, αλλά δέχθηκε δεύτερο στο 58′. Μετά από 8 λεπτά μείωσε, έψαξε την ισοφάριση και τελικά τη βρήκε στο 90+10′. Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο, θα παίξουν λογικά πιο κλειστά αυτήν τη φορά, δεν είναι τυχαίο ότι το Under 2,5 είναι τόσο φαβορί στο 1,51 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος: «Τρένο» εκτός έδρας η Φενέρμπαχτσε

Στις 18:00 η Χαταϊσπόρ υποδέχεται στη Μερσίνη (όχι τη φυσική της έδρας στην Αντιόχεια) τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Süper Lig στην Τουρκία. Η -τυπικά- γηπεδούχος μπήκε δυναμικά στο πρώτο 20λεπτο στο Ικόνιο, βρήκε γκολ που ακυρώθηκε -ορθά- ως οφσάιντ, στη συνέχεια η Κόνιασπορ απέκτησε τα ηνία του αγώνα και δεν κατάφερε να τα πάρει ξανά πίσω. Δίκαια έχασε 2-0 με τέρματα στο 52′ και το 56′ και παραμένει μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η φιλοξενούμενη είδε κι έπαθε να κερδίσει 2-1 την Κασίμπασα εντός έδρας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 58′, ισοφάρισε στο 64′, έψαξε την ανατροπή, αλλά μέχρι το 90′ φαινόταν ότι θα έρθει κι άλλη γκέλα. Με πέναλτι για χέρι που χρειάστηκε μπόλικη εξέταση στο VAR, ο Μπατσουαγί ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά στο «ριμπάουντ» έκανε το 2-1. Βρίσκεται στο κυνήγι της Γαλατασαράι, στο -2 από την κορυφή, ενώ μεσοβδόμαδα δέχθηκε μια μεγαλοπρεπή «σφαλιάρα» στο Κύπελλο, καθώς αποκλείστηκε από την Ανκαραγκουτσού με 3-0 από την ομάδα της πρωτεύουσας. Με 12 στα 13 εκτός έδρας και φυσικά με πιο ποιοτικό ρόστερ, η Φενερμπαχτσέ μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό στην ουσιαστικά ουδέτερη έδρα της Χαταϊσπόρ. Η γηπεδούχος έχει καλή επιθετική γραμμή και ενδέχεται να συμβάλει σε ένα Over 2,5. Επιλέγουμε το συγκεκριμένο κόμπο στο 1,80 της Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι προτάσεις της ημέρας

  • 16:30 Χαϊντενχάιμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: G/G (1,70) Bet365
  • 17:15 Ράγιο Βαγεκάνο – Κάντιθ: Under 2,5 (1,51) Novibet
  • 18:00 Χατάισπορ – Φενέρμπαχτσε: 2 & Over 2,5 (1,80) Stoiximan