Ηρακλής: Με Χρουσιέλ η αποστολή, για... ζαριά ελπίδας στην Κοζάνη Επανέρχεται για τους «κυανόλευκους» στην Κοζάνη ο Πολωνός στόπερ, Σεμπάστιαν Χρουσιέλ (φωτογραφία: Intime)

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ

Με Χρουσιέλ η αποστολή του Ηρακλή, για τη… ζαριά ελπίδας στην Κοζάνη

03.03.24 | 23:48

Με τον Σεμπάστιαν Χρουσιέλ να γυρνά στην αποστολή και να διεκδικεί ξανά χρόνο συμμετοχής, έχοντας αποθεραπευτεί, ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αυριανό (4/3, 15.00) «τελικό» με την Κοζάνη.

Ο «γηραιός» παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Μόνο με διπλό μπορεί να ελπίζει για play off την τελευταία στροφή και με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Σε περίπτωση απώλειας βαθμών οριστικοποιείται ότι θα παίξει στα play out.

Απόντες Εμπό-Τσαγκαλίδης

Το κίνητρο είναι τεράστιο για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, δεδομένη όμως είναι και η μεγάλη πίεση. Ωστόσο, εκτός μάχης για τους «κυανόλευκους» θα μείνουν οι τιμωρημένοι Εμπό και Τσαγκαλίδης.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή του Ηρακλή: Παλαβράκης, Τσιλιγγίρης, Μακρής (τερματοφύλακες), Χειρίτραντας, Χρουσιέλ, Βιτλής, Κωστόπουλος, Γκμπενιόν, Ελευθεριάδης, Σιούτας, Tόρες, Πατράλης, Σπυρίδης, Νεοφυτίδης, Κωστίκας, Αρόγιο, Σταυρόπουλος, Κούστα, Ισνάλντο, Κουντουριώτης, Γκερμούς.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "SQUADLIST GK 16. Σ. ΠΑΛΑΒΡΑΚΗΣ 75. A. ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ 99. ΜΑΚΡΗΣ MF 7. M. TORRES 13. M. ΠΑΤΡΑΛΗΣ 17. ΣΠΥΡΙΔΗΣ 32. r“. ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ 33. B. ΚΩΣΤΙΚΑΣ 77. ARROYO 90. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ DF 2. 日. ΧΕΙΡΙΤΡΑΝΤΑΣ 5. 5. CHRUSCIEL 6. B. ΒΙΤΩΗΣ 27. Σ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 28. 5. GBEGNON 30.E ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 40. X. ΣΙΟΥΤΑΣ CF 9. κ. ΚΟΥΣΤΑ 10. E. ISNALDO 11. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ 8日. GUERMOUCHE COACH: n. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ SYAGUE2 SUPER Poweredb step sport"

Ισοπαλία στον α’ γύρο

Υπενθυμίζεται ότι στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου οι δυο ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 1-1 στη Χαλάστρα. Ο Κούστα στο 24΄ είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον Ηρακλή, αλλά στο 95΄ ο Κανούλας, που είχε μπει αλλαγή, πήρε τη… μπουκιά από τους Θεσσαλονικείς, για το τελικό 1-1.