Φωτογραφία: Intime

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ BETSSON

Κύπελο Ελλάδος: Να «καθαρίσει» την πρόκριση θέλει ο Άρης -Για την έκπληξη η Νίκη Βόλου

24.01.24 | 10:21

Μετά την εκτός έδρας νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στον ΟΦΗ (2-1), άλλα δύο ζευγάρια μπαίνουν στη διαδικασία των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με το Άρης-Νίκη Βόλου να ανοίγει την αυλαία, πριν το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος που ακολουθεί.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης υποδέχεται τη μοναδική ομάδα της Super League 2 που συνεχίζει στα προημιτελικά, τη Νίκη Βόλου (18:00 Cosmote Sports 2). Ο πρώτος πέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ, ενώ η δεύτερη ήταν η νικήτρια στο ζευγάρι με τον Λεβαδειακό.

Να υπενθυμίσουμε πως η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη στις 30/1 (19:00) στο Πανθεσσαλικό.

Με πολλές απουσίες ο Άρης

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αρκετές απουσίες, καθώς στη διάθεση του Άκη Μάντζιου δεν βρίσκονται οι Ζουλ, Τζούρασεκ, Ροζ, αλλά και οι Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάρντο, Χριστοδουλόπουλος και Δεληζήσης.

Την αποστολή συνθέτουν οι: Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης και Αγοραστός.

Με όλα τα όπλα διαθέσιμα η Νίκη Βόλου

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πέττα και Μπαχανάκ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Ναά, Κυριακίδης, Κουτσιμπανάς, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Βουκελάτος, Πολίτης, Κρητικός, Ριβέιρο, Τζιώρας, Μπάλλας.

Κύπελλο Ελλάδας: Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών

  • Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4
  • ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2
  • Αρης – Νίκη Βόλου 18:00 (Cosmote Sports 2)
  • Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 21:00 (Cosmote Sports 1)