Μάντζιος: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι θετικό το πρόσημο» Φωτογραφία: Intime

Άρης

Μάντζιος: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι θετικό το πρόσημο»

03.03.24 | 22:19

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Άρη και τον ποδοσφαιρικό εγωισμό που έβγαλε η ομάδα του έμεινε ο Άκης Μάντζιος, μετά το 3-3 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την ΑΕΚ.

Επίσης, ο τεχνικός των «κίτρινων» μίλησε στην κάμερα της Nova και για το παιχνίδι της Τετάρτης (6/3) με τον Παναιτωλικό, στο οποίο θέλει να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας το προβάδισμα με τη νίκη με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό, που είχε γίνει στο Αγρίνιο.

«Πρώτα απ’ όλα έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, το γυρίσαμε και μετά η ΑΕΚ μας γύρισε ξανά το ματς, μέχρι να ισοφαρίσουμε στο φινάλε. Ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Είναι θετικό το πρόσημο του βαθμού έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Κρατάμε όμως και την παρουσία μας σε ένα παιχνίδι που πληρώσαμε τα λάθη μας», είπε αρχικά ο Αλμέιδα.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό είπε: «Ακολουθεί ένα παιχνίδι που όλοι μας περιμένουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να το κερδίσουμε. Είναι ο τελικός πριν τον τελικό».